Toyota rav 4 atsiliepimai

Pradėjo Evas, Gegužė 23, 2013, 17:37:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

Evas

Sveiki. Noreciau paklaust atsiliepimu Toyota rav 4 savininku kaip sie automobiliai. Pliusai ir minusai. Mane domina 2002 - 2004 metu modeliai.
Toyota corolla verso 1.8 benzinas

bemze

Turiu metus su trupuciu, servize buvau tik padangu keisti ir tepalu. Minusas tik vaziuojant tolimus atstumus girdisi salone uzimas, vaziuojant iki 100km/h viskas normoj. Kadangi greicio ne megejas, tai cia man kaip ir ne minusas. Kuro sanaudos vasara iki 8, ziema iki 9,5. Daug neaiskinsiu, bet tai mano svajoniu masina

Evas

Na kas gali ka daugiau papasakot. Nes man reikia masina keist! Mano corolla kaip maskvicius savaite vaziuoji savaitgali remontuoji. Kiekviena savaite kas nors islenda. Plius tepala ryna. Nuvaziavau 5000 km 1,5 litro dapyliau.  Turiu du variantus zmona nori rav 4 as noriu previa nuo 2000 metu. Patarkit kas geriau nes jau uzkniso ta corolla. Nepasiseke man su ja.

Modka

CitataEvas parašė:
Na kas gali ka daugiau papasakot. Nes man reikia masina keist! Mano corolla kaip maskvicius savaite vaziuoji savaitgali remontuoji. Kiekviena savaite kas nors islenda. Plius tepala ryna. Nuvaziavau 5000 km 1,5 litro dapyliau.  Turiu du variantus zmona nori rav 4 as noriu previa nuo 2000 metu. Patarkit kas geriau nes jau uzkniso ta corolla. Nepasiseke man su ja.
siaip panasiai ta rav4 ir previa varikliai vienodi, previa gal sunkiau bus surasti mazai prabegusia. abi patikimos jei ne milijona prabegusios.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

MindaugasB

Imk rav 4. Zmona bus laiminga.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Evas

O rav 4 nera barskals? Kaip ten apdailos detales geros kokybes? Nes corolla tai barska bagazines dangtis ir tai kietoka barskutis toks kaip golfas. Norisi kazko konfortisko.

MindaugasB

O neturi kokio pazistamo ar draugu draugo su rav 4? Paimtum pavaziuoti ir matysi, limpa ar ne.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Evas

Tai va as givenu anglijoj ir is savo rato tik vienas as Toyota gerbejas . Niekas neturi aplink rav 4 nei previos. Nors CIA rav 4 gan populiarios previa pasitaiko reciau. Nezinau ka Pasirinkt previa lyg Labiau konfortiskesne bet zmona sako kad perdidele.

MindaugasB

Kai rinkomes su zmona masina svarstem tarp Auris (hecbeko) ir Avensis (universalo). Gyvenam dviese, be vaiku kolkas, vazinejam Vilniuje, kroviniu neveziojam, tai ir paemem hecbeka auris. Mazesne, paprasciau manevruoti ir dabar beveik metai praejo, kazkaip nesijauciam apsirike. Daznai padeda metodas: ant lapo susirasai pliusus minusus ir tada deliojiesi.

Jeigu seimai reikia vietos daugiau ir perspektyvoje previa pasitarnaus labiau nei kad rav 4, imi previa. Jeigu vazineji kaip as, i darba ir namo, lentu ir vaikistu vezimeliu nesivezioji, tai manau rav 4  irgi geras sprendimas.

Cia up to you to decide. Siaip stipriai patariu pirmiau su abiem masinom pravaziuoti, pasedeti. Gal nuoma kokia yra ar pan.

Saulius SSS

imk avensi. sutaupysi ant kuro ir padangu.vaziuosi konfortabiliau. RAVas gera masina,bet vistiek ''viliukas'' viduj vietos ne prudai. su dzipu specifinis vaziavimas.jeigu nesi vazinejes dar gali ir nepatikti. previa daugiavaikiu seimu ir babaju masina.nu cia as tik savo nuomone isdesciau. daryk kaip nori, juk pinigai tai tavo.:)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

trulikas

ravas yra šioks toks barškutis, nes jis kietas, palyginus. jeigu dviduris, tai jis kaip galu varomas bagis :) jeigu gyvą paimsi, tai dešimt metų važinėsi be vargo. mano giminaitis nusipirko, tai atvažinėjo du metus, ėjo TA, nepraleido, nes padangos sudilusios buvo. o per du metus visiškai nieko nedarė, net tepalų nekeitė, kas yra blogai. dabar toliau važinėja, džiaugiasi. jau gal 5 metai
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

Ralfas

Nezinau, bet bent jau man pravaziavus su bendradarbio RAV4 paliko labai slogu ispudi, barskalas totalus, netraukia ispudingai...

Evas

Tai viliukas jau tikrai atkrenta. :D reikia kaip nors previa isbandyt . Turbut Reiks Toyota isduot o tai nieko konfortisko as nerandu iskyrus avensi gal o avensis nepatinka. :(

Saulius SSS

o tai kokios kitos ''prie sirdies''.mano kaimynas nepazinijo nei japonu ,nei toyotu ,kol su manim nesusipazino :)  dabar avensi ivalde ir patenkintas.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Evas

man tai mersas prie sirdies dar nieko koks c klases kokiu 2003 metu. Nedidelis, nemazas ir nebarskutis. ekonomiskas Tik zmona piestu stojasi nepatinka jai. Tipo prisiklause kad dalis nezmoniskai brangios ir panasiai. Ir dar apie juos girdejau kad purkstukus kas 60 tukst. Km reikia keist. o cia apie 300 svaru kainuoja plius darbas. as tik apie mersa tai namie vaina iskart. :)