>>>

Pradėjo mind, Birželis 24, 2008, 18:59:30 PM

« ankstesnis - sekantis »

mind

>>>
Išvaizda, sutinku - gera. Duomenų ? Neteko išbandyti- nežinau.
OT: Duomenys90-60-90 -ką tai reiškia?- Greitis iki policininko- ties policininku- už policininko. :)
Dėl tokioshttp://www.toyota.com/corolla/Palikčiau ir šeimą (džiaukas:) )
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Mario

Zinok 09m modelis turi ir trukumu, palyginus su senuoju.
Preita modeli turejom 2metus, sugalvojom atsinaujint ir paemem 09modeli.
Tad tokie mano ivertinimai:
09m ir 06 palyginimas komplektacijos Linea Sol Plus
Garso izoliacija zymiai geresne.
Stabilumas labai panasus.
Uzvedimas be rakciuko nieko gero, geriau jo net nebutu.
Komfortas zymiai maloniau vaziuoja.
Garso aparatura nezymiai, bet jauciasi, kad pratesne.
Automatine pavaru deze su perjungimais ant vairo arba su svirtimi, mano manymu niekam tikusi, labai ilgai kol perjungia pavara. ( nera p raides visad reik laikyt ant rankinio kai sustoji NESAMONE )
Oro pagalviu kiekis neblogai sakyciau jei neklystu 9, jei neklystu dasidejo vairuotojo keliu pagalve.
Salono erdvumas jauciasi, kad sedi zymiai erdvesnej masinoj.
Isore ir pats salonas nebe toks jau liudnas, kaip senesniuose modeliuose.
Naujojoje viskas perdaug sugrusta ant svirteliu prie vairo, kruizo kontrole ir t.t. viskas ant keliu svirteliu biski pergrusta manyciau.
Kas nustebino naujojo modelio tai ekonomiskumas vidutines sanaudos ~7ltr vazinejant tiek mieste tiek uzmiestyje uzmiestyje visad palaikomas 100+km/h

Su senuoju modeliu per 2metus ir 100k neturejome jokiu problemu.
O naujajai jau buvo pradeje strigti bagazines dangtis. Bet susitvarke po keletos smugiu.

wisper

:o Labai gera apžvalga ir palyginimas, tokių darbų ir reikia mum, pataisysim, pakoreguosim ir padarysim straipsnį, žinoma jei autorius leis :)
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

Mario

Citatawisper parašė:
:o Labai gera apžvalga ir palyginimas, tokių darbų ir reikia mum, pataisysim, pakoreguosim ir padarysim straipsnį, žinoma jei autorius leis :)
Jei apie mano palyginima tai, jei kam pades galima ir paverst straipsniu.

Kas dar pastebeta po pirmuju 10k Km, tai, kad is dezes jau kartais girdisi keisti trakstelejimai, kai pavaros jungiasi zemyn, smirda lyg ir freonu ar kazkokiu kitu nemaloniu kvapu, jei buna ijungta oro cirkuliacija automobilyje, ijungus is laiko kvapas beveik dingsta :D

kubilas

Tau sankaba ,vaikuti, baigias,tokvila viska sutvarkys,tik lita tam remontui po truput pataupyk:o

Gytis

Sveiki, na as savaja dar turiu neseniai, apie 3 men. Nuvaziavau apie 10k km, is viso beveik nuvaziavus 90k km per 5 metus. Buvau nuvezes pas tikrai gera meistra apziureti variklio, tai sake kaip naujas, niera prie ko prikibti, pravaziavus 10k km tepalas vos ne toks pat kaip ipiltas, variklis lyg ir nedroztas nieko, automobiliukas pats is savieigos nespaudziant gazo vaziuoja 4 pavara (5 dar nebandziau) net i svelnia ikalne. Siaip kas dar del variklio tai kai uzvesta yra variklio garsas lyg ir nera labai geras, sake gal kazkas su cilindru. Tai artimiausiu metu vesiu vel pas ta meistra kad jungtu prie pc.
Siaip tik kai gavau tai su sankaba buvo negerai: ji pilnai neisispausdavo ir labai lengvai mynesi, dabar po tvarkymo jau lyg ir geriau tik neramina tai kad ji remiasi i dugna kai nuspaudi iki galo, o pedalo neina daugiau pakelti. Pas jus irgi sitaip? ar cia jau man reiktu krapstyti kazka giliau? Na o daugiau tai viskas kaip ir ok, tik pilk benzina :D

kubilas

Gaila, bet ka padarysi,ne visada metalas atlaiko,o dar lt zvyrkeliais:)

kubilas

Gal sankaba pakeite,bet nenuorino.o gal cilindriukui shakes.be shpeco pagelbos nevaziuos.:(

Gytis

o gal galit pasakyti ar pas jus remiasi sankabos pedalas i dugna? :D:D

kubilas

Pakeitimas-tik uz darba 400 lt.

ToyotaClub

Sankabos keitimas - 200-600 Lt
Sankabos troso keitimas - 30- 80 Lt
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

kubilas

Naujesnese sank troso nera(hidraulika).avensio detales-diskatorius,sank diskas ir guolis kainuoja tokiai kaip mano 1520lt.

ToyotaClub

Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

kubilas

Negaliu gincytis TC,jo ,brangiai.bet pigiau neradau.esu patenkintas rezultatu.ir padare keitima per 1diena,prie to pat ir priekines stabdz kalades,ir tepalus su visais filtrais.dar patikrino ,ar turbo neapsikakojus-visk ciki,tik priekiniu sakiu salenblokai pareje,pakeist nebus sunku,gal ir bedos pasbaigs.B)

Smac

CitataMario parašė:Jei apie mano palyginima tai, jei kam pades galima ir paverst straipsniu.

buvo geras noras... kodel nepavirto straipsniu? pas mus nedaug ju yra, o savos gamybos STRAIPSNIS butu isvis puiku!
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)