t25 magnetola

Pradėjo Mirro, Vasaris 19, 2013, 09:20:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

uz 50lt atidaviau, aisku gal galima ir daugiau gauti, bet tai laikyt namie, kad vieta uzimtu nemaciau prasmes....

justelis

Gal dar kas turi tokia mage parduoti ta kur mo3 jau skaito:)
Jes

Cardio

Zaroliz

Sveiki,

pas mane stovi w53904 ir pasaudus tape/disc prasideda įdomybės. Pirmą kartą paspaudus, tai kaip ir viskas ok, groja cd kaip priklauso, o paspaudus antrą kartą rodo kaip ir cd changeris būtų, bet jo niekur nematęs. Taip pat yra kažkokia obuolio jungtis, tik kad niekas iš pažįstamų neturi tokios technikos pabandymui.

YOUTUBE

Gal kas nors apšvies mane? :)

Zaroliz

Tai gi iš ebay šiandien gavau tokį daiktą,  prijungus kokį paprastą mp3 ar nokia garsas sklido iš magnetolos, su Sony ir samsung nesigavo (pas juos lyg ir kažkiek 3,5 audio jakc kitoks).
Dabar klausimas ar ten pas mane koks yatour bus pajungtas, ar galima buvo tiesiai nuo mago? Tikriausia norint sužinoti teks issiardyti centrinę konsolę?

Zaroliz

Tai gi šiandien sugalvojau pasižiūrėti kas ten pas mane pajungta. Štai ką radau:

asnedaigas

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Rugsėjis 24, 2015, 21:28:57 PM
Tai gi iš ebay šiandien gavau tokį daiktą,  prijungus kokį paprastą mp3 ar nokia garsas sklido iš magnetolos, su Sony ir samsung nesigavo (pas juos lyg ir kažkiek 3,5 audio jakc kitoks).
Dabar klausimas ar ten pas mane koks yatour bus pajungtas, ar galima buvo tiesiai nuo mago? Tikriausia norint sužinoti teks issiardyti centrinę konsolę?

ar issiardei konsole? greiciausiai bus pas tave koks yatour. pasiimtum normalu laida ir grotu tau nuo bet kokio mp3 grotuvo/telefono. as vakar savo draugei idejau ta yatour. ziauriai patogu is telefono grot... kitas zingsnis - is ebay sita: http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bluetooth-3-5MM-AUX-Audio-Stereo-Music-Home-Car-Receiver-Adapter-A2DP-/271869959096?hash=item3f4cb65bb8:g:pQMAAOSw6BtVVF1Q

uzmaitinsiu nuo pacio yatour usb lizdo amziams, ir nereikes isvis laidu. kolkas isvedziau vel atgal per poranki audio laida, kad nereiketu bardacioko atidarinet ar laido is ten tempti.

kitas dalykas - garso kokybe. pastebejau, kad groja zymiai geriau is flash ar per telefona su yatour, nei tiesiog irasius mp3 failus i cd-r ir grojant per grotuva. nezinau kodel net - nelabai ir idomu, atgyvena.

Zaroliz

Nėra yatour, virš savo posto pažiūrėk,  ką ten radau. Kažkoks dension priedas pajungtas

P.s. Pažiūrėjau,  tas daiktas, visai neblogai atrodo, o per jį gal galima laisvas rankas pasigaminti?

RDeEsser

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Lapkritis 18, 2015, 12:42:29 PM
Nėra yatour, virš savo posto pažiūrėk,  ką ten radau. Kažkoks dension priedas pajungtas

P.s. Pažiūrėjau,  tas daiktas, visai neblogai atrodo, o per jį gal galima laisvas rankas pasigaminti?
Tai prie to tavo daikto trūksta to daikto?
E

Zaroliz

Tai pas mane, kaip suprantu, jis yra (1 ir 2 foto), tik be USB ir dėžutė ne tokia "mandra".  :-)

RDeEsser

Citata iš: Zaroliz Įrašytas Lapkritis 18, 2015, 22:20:12 PM
Tai pas mane, kaip suprantu, jis yra (1 ir 2 foto), tik be USB ir dėžutė ne tokia "mandra".  :-)
Aha,panašu kad čia vienas iš pirmųjų aparatų.Svarbu gerai veikia.Kiek pastebiu tinka iki 2006m pagamintoms radijoms,i to chleb.
E

Zaroliz

O gal dar Bluetooth priklijuot galima?

ketvirtasis

Kaip spėju tai paprastas MP3 grotuvėlis su savuoju žemo dažnio stiprintuvėliu? Gerai tarkim integravai jį vidun, o kaip jo valdymas?

GALLANT

Valdymui paemiau nenaudojamus mages paneles mygtukus.