Galiniai stabdžių diskai

Pradėjo 1gnas, Liepa 01, 2013, 10:43:16 AM

« ankstesnis - sekantis »

Modka

Citata iš: 1gnas Įrašytas Liepa 19, 2013, 10:48:51 AM
oi visai blogai parašiau, taip ratlankiai tai nuo duobių ir bordiurų :D ne taip paklausiau, ten turėjo būt stabdžių diskai :)
nuo perkaitimo staigaus apipilimo vandeniu...daug priezasciu bet kad nuo ratlankiu tai nzn kaip ratlankiai gali sulankstyti st. diskus... nebent neprisukus ratlankiu iki galo
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

MND

del ratlanki manau buk ramus juos gi balansuoji, arba nejau su visisku kiausiniu vaziuoji? pas mane galinis pries balansuojant irgi minejo kad yra pagaves duobele ar pan. ai bet nelyginau ir del lygumo tai diskai "nepyksta" ant rato.

greiciausiai tai manau perkaitinimas padeda pasiekti kad klisi diskai taptu.

1gnas

Tai taip tas tiesa aš dėl ratlankių esu visiškai ramus, jie idealiai tiesus buvo patikrinta, pagrindinė bėda, mašina banguoja stabdant nors diskai su kaladėm nauji, ir kaip matau vienintelė mano išeitis šiuo metu, keisti guolius, diskus ir kalades

Aichi

Jeigu keičiant diskus nuo stupicos nebuvo nuvalytos rūdys, tai diskai galėjo užsidėt nelygiai ir tada stabdant muša

1gnas

rudys buvo nuvalytos, tiesa pasakius nelabai ju ten ir buvo

nmeras

Citata iš: 1gnas Įrašytas Liepa 15, 2013, 08:42:19 AM
diskai buvo nuimti seni, iš tikro vien dėl bangavimo ir buvo nuimti, po to vėl uždėti nauji, rūdys kaip ir nebuvo valytos..
O patys diskai ne china, dabar neatsimenu brand`o bet ne kinijos amatininku :)

cia sakei kad nevalytos, dbr jau sakai kad nuvalytos, tai gal ju niekas ir nekeite? :) ar pakeite tik kairi su desiniu ? :D

1gnas

nes as maniau kad niekas ju nevale, kai keite, tai poto issiaiskinau kad nuvalyti vistik buvo :)

Animal

Gal kas keitėt avensiui dcat ar d4d stabdžių diskus ir galit pasakyt apytiksles kainas jų? Ir ar apsimoka ieškot laužynuose nuo anglų ar apskritai iš laužyno nes kartais nuo jų galima apynaujų detalių gauti ar neverta su naudotom prasidėti dėkui :)

Bemsas

Citata iš: Animal Įrašytas Liepa 28, 2013, 23:17:33 PM
Gal kas keitėt avensiui dcat ar d4d stabdžių diskus ir galit pasakyt apytiksles kainas jų? Ir ar apsimoka ieškot laužynuose nuo anglų ar apskritai iš laužyno nes kartais nuo jų galima apynaujų detalių gauti ar neverta su naudotom prasidėti dėkui :)

Na TRW komplektas (diskai ir kaladeles) priekiniu ratu kainuoja ~350lt

aurimas979

gal kas zinot kur isigyti apynauji galini stabdziu diska. reikia 1vnt. kaune srotuose nieko neradau. pasiulykit ka nors. (y)