Įjungus 1 pavara, po truputi rieda atgal

Pradėjo TYRAN, Liepa 02, 2013, 21:26:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

TYRAN

O tai jeigu pas mane rieda ir su sankaba tvarkoj, tada kompresijos nėra? O jei nėra kompresijos tada ragas? Na tiesa pas mane rida virš 200k. Čia normalu ar visvien turi neriedėti?

NNZ

nu pas mane rida 270k km ir tik viena kart tiap buvo tai kaip sakiau, isvede mechanikas tokia teorija, nes paskui ir ant didesniu kalnu palinkinejau nieko nebuvo
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

TYRAN

Tarkim. Rieda. Vis kaip aukščiau minėta prasisuka. Tarkim kompresijos nėra. Tai mest mašiną ar nieko čia baisaus?

NNZ

jei tepalo neryja ziema uzsiveda ir nera kaip kitos nusipirkt keiti ziedus ir vaziuoju tuoliau. Kitaip stumi i marcias. FUX'ui padejo dabar sau ramus vazineja
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

egariukas1

Uztrauk rankni ir neriedes,apie kompresija suzinosi,kai bus -15,nors ir dabar turetu sunkiau kurtis

mind

Maniškė ir juda, nors tepalų nevalgo, užsiveda -30 be jokių kaprizų, kuro sąnaudom irgi nesiskundžiu. (benzininė)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

TYRAN

Dabar kuriasi be bėdų, matysim, kas bus žiemą...

mind

Citata iš: TYRAN Įrašytas Liepa 03, 2013, 18:30:16 PM
Dabar kuriasi be bėdų, matysim, kas bus žiemą...

Jei čia man , tai čia ne pirma žiema jau. :)

TYRAN

Citata iš: mind Įrašytas Liepa 03, 2013, 22:08:14 PM
Jei čia man , tai čia ne pirma žiema jau. :)

Ne, čia man :) Kol kas porą mėnesių turiu tik.

egariukas1

Del to riedejimo.Draugas pirko opel astra g pries metus,paliko ant begio kaip buvo su bulka priprates ir rado pora metru zemiau nei paliko.Ziema kuresi puikiai,taip kad kompresija tvarkoj.Patariau naudot rankini ir pamirst tokius palikimus ant begio,tuo labiau ir rankinis visad veikia,jei ji naudoji nuolat.

mind

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Liepa 04, 2013, 16:29:18 PM
Patariau naudot rankini ir pamirst tokius palikimus ant begio,tuo labiau ir rankinis visad veikia,jei ji naudoji nuolat.

Vasarą be problemų, o žiemą gali būti blogai su rankinio prišalimu. :)

egariukas1

Jei kasdien naudosi neprisals,prisals-tvarkysi trosa

mind

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Liepa 04, 2013, 20:01:12 PM
Jei kasdien naudosi neprisals,prisals-tvarkysi trosa
Tai trosas neprisala, o kaladeles prisala prie bugnu. Su diskiniais taip gal nebuna? Gal nebuvai dar "prilipes"?  :)

egariukas1

Seip pas mane bugnai,kolkas avensiui nesitaike.Kadais ubagei buvo prišale,bet buvo sutrukes troso šarvas.