Toyota Avensis 2.0D4D 85kw egr glusinimas

Pradėjo Tiutis, Rugpjūtis 05, 2013, 08:25:27 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Tai per ebay ir sankaba LUK plaukiojanti su smagraciu 1600Lt. Paziurek Lt kiek kainuoja

melvinas21

Citata iš: Tiutis Įrašytas Rugpjūtis 20, 2013, 08:19:45 AM
Tiesa, melvinas21  kokios klaidos uzsidegdavo tau skydelyje kai glusinai egr? Man tos pacios lyg butu egr fyske istraukta: VSC TRC ir variklio simbolis. Tau tos pacios?

tos pačios ir man uzsidegdavo, kaip ir sakai, lyg fiske egr ištraukta, check engine, vsc ir trc, ir sklendė tikrai yra, ką tik patikrinau. Kieti japaskos, neapgausi jų, manau teks toliau vazinet su neglusintu egr...

melvinas21

Tiesa, melvinas21  kokios klaidos uzsidegdavo tau skydelyje kai glusinai egr? Man tos pacios lyg butu egr fyske istraukta: VSC TRC ir variklio simbolis. Tau tos pacios?

tos pačios klaidos ir man uzsidega, kaip ir sakai, lyg egr fiske būtų atjungta, dega check engine, vsc ir trc. Siandie kaip tik dabar pasitikrinau, stovi ir pas mane ta oro sklendę, manau ir toliau važinėsiu su neglusintu egr, kieti japaskos, neina apgaut jų.

melvinas21

tos pačios klaidos ir man uzsidega, kaip ir sakai, lyg egr fiske būtų atjungta, dega check engine, vsc ir trc. Siandie kaip tik dabar pasitikrinau, stovi ir pas mane ta oro sklendę, manau ir toliau važinėsiu su neglusintu egr, kieti japaskos, neina apgaut jų.

melvinas21

Tiutis

pas mane snd uzsidege jau ir abs... reik greiciau imt lauk ta skardele nuo egr...

Modka

Citata iš: Tiutis Įrašytas Rugpjūtis 21, 2013, 08:10:24 AM
pas mane snd uzsidege jau ir abs... reik greiciau imt lauk ta skardele nuo egr...
nu jau dbr viskas kas atsitiko tai del egr ? abs tikrai ne del to uzsidege.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Tiutis

Gal del kaladeliu nes nedaug like? Skyscio yra pilnai

Modka

Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)