vsc abs trc off

Pradėjo Minvis, Rugpjūtis 16, 2013, 17:45:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: Rulizz19 Įrašytas Gruodis 12, 2016, 07:54:21 AM
ar galima padaryti, kad pypsetu kai veikia praslydimas? Avensis II

Pastatyk aktyvu pypsiuka ir pajunk prie lemputes skidelyje. Va toki https://www.lemona.lt/?page=item&i_id=134220

ketvirtasis

Nevarg kai papulsi į rimtą situaciją kuomet skersas važiuosi, tai ne tik visos lempikės pradės mirksėti ale ir viskas ir visur užpypsės.
Buvo su T25 nuo kalno leidomės naktį ir nemačiau kad idealus ledas. Netyčia paspaudžiau stabdžius, iki pat apačios grynai skersas nuvažiavau. Be abejo visas šlapias buvau ne tik aš vienas. Labai apsidžiaugiau kad pas T25-ą yra visos tos anti..... sistemos. Nusileidęs net nesustojau tik gaziuko, gaziuko išsilyginau ir nuvažiavau, aišku ir taip leidausi susukęs rataus su gaziuku.
O buvo naktis kažkurtai pamiškėje nežinomos vietos ir gruodžio 31-oji.

Polio

Sveiki,

Vairuoju toyota avensis 2005 m. 85 kw ir vakar man pakeitė pilną sankabos komplektą su smagračiu, tačiau išvažiavus iš autoserviso užsidegė vsc abs ir trc off lemputės. Ar gali būti, kad servise kažko nedajungė ? :/

Ačiū už pagalbą

P.S - Stopai veikia, diagnostikos dar neatlikau.

slashas

Citata iš: Polio Įrašytas Vasaris 01, 2017, 08:20:04 AM
Sveiki,

Vairuoju toyota avensis 2005 m. 85 kw ir vakar man pakeitė pilną sankabos komplektą su smagračiu, tačiau išvažiavus iš autoserviso užsidegė vsc abs ir trc off lemputės. Ar gali būti, kad servise kažko nedajungė ? :/

Ačiū už pagalbą

P.S - Stopai veikia, diagnostikos dar neatlikau.
ABS veikia?

Polio

Polio

Išspręsta - buvo daviklis priekyje kairėj pusėj atsijungęs :)

slashas

Citata iš: Polio Įrašytas Vasaris 02, 2017, 12:39:46 PM
Išspręsta - buvo daviklis priekyje kairėj pusėj atsijungęs :)
Šaunu ;)

Violeta28

Kas  cia gali buti? Vazuavau ramiai ir uzsidege lemputes sitos.toyota corola verso 2004

Bemsas

Sugedo masina  :goodboy: MindaugasB placiau paaiskins  (y)

Violeta28

Kaip sugedo?  (wow)Tai ji juk vaziuoja normaliai :think:

MindaugasB

Ner ka aiskint cia :) Yra du variantai: a) skaitot foruma apie sita beda arba b) vaziuojat ten kur supranta ka sita kombinacija reiskia ir sutvarko gedima. Sekmes :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Violeta28

Tai, kas skaiciaugali juk buti labai daug problemu kai skaiciau. Ir va siandien uzvedat ja dingo tos lemputes.na aciu vistiek uz patarimus

augisz

Citata iš: Violeta28 Įrašytas Vasaris 10, 2017, 15:00:49 PMTai, kas skaiciau gali juk buti labai daug problemu kai skaiciau.

Tai mes ir neatsakysim kazko mandresnio apie tas daug problemu. Tikslingiausia tai pajungti kompa ir bus konkretus atsakymas.

casio33

tai Ir pradek nuo galiniu lempuciu jei perdegusios keisk pasidarik diagnostika,man paciam jos dege del zvakiu,nes neveike,pasikeciau visas pavazinejau uzgeso :)

slashas

Citata iš: Violeta28 Įrašytas Vasaris 10, 2017, 15:00:49 PM
Tai, kas skaiciaugali juk buti labai daug problemu kai skaiciau. Ir va siandien uzvedat ja dingo tos lemputes.na aciu vistiek uz patarimus
Violeta pati automobilius taisai? Wow :)