Kokias lemputes dėti, kaip išimti posūkį, tepalo leidimas ir vanduo bagažinėje

Pradėjo Mari1us, Rugpjūtis 17, 2013, 14:32:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mari1us

Problemos išspręstos :)

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

looking4snow

Istrauk konsole, isiimk esancia lempute (ten daug ju yra, ne vien klimai) ir nesk i kokia Lemona ar pan.

Vanduo kaupiasi greiciausiai, kad po "ragais" yra itrukimu kebule. Atsuk ragus, nuplesk ta juoda juosta per visa ilgi (atsargiai su galu ir pradzia - tik ten juosta yra priklijuota ir tie patys galiukai megsta nusilauzyti...). Privaryk hermetiko ir viska sudek atbuline tvarka. Jeigu vistiek leis - gali buti per sonini bagazines stikla (vienam pazystamam taip buvo).

As pats turiu tokia pat beda, bet ja tik sumazinau. Vandens vistiek randu... Bet zinau kam uzteko privaryti hermetiko po tom juostom po ragais ir viskas baigesi. Tad siulau pradeti nuo to.

continuity

Del vandens bagazineje sulyciau pradeti nuo galiniu zibintu uzsandarinimo hermetiku. Man padejo.
Avensis T22 2001 wagon, 1CD-FTV.

looking4snow

As buvau nusiardes visas bagazines plastmases, kiek isejo, tai pas mane atiteka kazkur is virsaus. Zibintai isbandyti - ne laso. Bandem su Karcheriu - as sedejau bagazineje uzsidares, o kaimynas purske. :) Atkrito zibintai, kuro bako tarpines, ventiliacijos angos. Deja, tu juostu ant stogo uzsandarinimas padejo tik dalinai, bet ne 100 proc. :(

Mari1us

Galiu truputėli padėti dėl bagažinės:
Leidau tą vandenį, radau bėda ne lempų hermetikuose, ne raguose, o kniedese bo bamperiu. Reikia nusiimti galinį bamperį ir ten bus kniedžių gana nemažai netoli lempų. Kai kurios buvo aptrūkinėjusios aplinkui. Užpurškiau jas silikonu ir visos bėdos dingo.

O dėl interjero lempučių, tai nelabai aš ten beturiu ką išimti. Žinoma yra tų lempučių, bet klimos lengvai prieinamos, o tuo tarpu kitos tai užslėptos magone ir t.t.