Greiciu dezes garsas

Pradėjo algisg78, Rugsėjis 23, 2013, 19:22:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Man ant kitos auto kazkas panasaus. Laisvos kazkas barska.Ismini sankaba dingsta. Misliju gal isminamasis guolis vel i gala eina.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Jei isminamasis guolis i pabaiga, tai kaip tik uztu kai ismini sankaba, nes tik tada jis dirba.

ToyotaClub

hm jei ne guolis kas ten gali kalatotis? spaudziant sankaba, na tap iki viduriuko po biski garsas nutyla atleidi ir vel tas pats. Internete skaiciau vieni sako kad ir ismynus uzia, kiti atleidus. Net nenoriu pagalvoti kas ten gali buti. O gal gali buti sakute kur istatytas guolis laisvesnis vibruoja ir kur dauzosi? dezeje. Kaip manot.

katana7

Gali būtų dėžės pirmminio veleno guolis.

Mirro

man tas keistas garsas atsirado po sankabos komplekto keitimo(be smagracio), bei tepalu keitimo,
hmm, iki keitimo tokio dalyko nebuvo, tik sankaba buksavo :)

Toshis

Mirro

nzn, bet veikia be priekaistu, tik kartais tas trynimas ties antra trecia pavara

ToyotaClub

pas mane ir buvo tas guolis subires ir tik ji pakeiciau nes diskatorius su smagraciu kaip ir geri buvo. Bet po menesio vaziuojant autobane atsirado tas garsas. Katana7 kokie pozymiai dar buna jei tas guolio velenas tarkim butu.

egariukas1

Prades varyt tepalus is dezes per salnyka,kur stovi pirminis velenas,braskes.Bet turi girdetis ir vaziuojant.Gali ir isminamas triuksmaut,jei negerai sureguliuota sankaba ir guolis pastoviai sukasi.Numynus sankaba nutyla,nes prisispaudzia prie diskatoriaus.Situ atveju uztektu pareguliuot sakute

ToyotaClub

turbut remontas brangokas jei salnykas? dar pamirsau paminet pries mirstant guoliui lygiai toks garsas buvo atsirades, bet kol gryzau ismyniau pradejo cypti sankaba atgal negryzo. Teko imti deze.

Mirro

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Lapkritis 27, 2013, 19:18:15 PM
Prades varyt tepalus is dezes per salnyka,kur stovi pirminis velenas,braskes.Bet turi girdetis ir vaziuojant.Gali ir isminamas triuksmaut,jei negerai sureguliuota sankaba ir guolis pastoviai sukasi.Numynus sankaba nutyla,nes prisispaudzia prie diskatoriaus.Situ atveju uztektu pareguliuot sakute
O tos sakutes reguliavimas brangus dalykas?

AVENSIS 2004

Pas mane irgi yra toks garsas ypac kai saltas variklis ir jungi begi is 1 i 2  (H-)bet kai pasila variklis ir nuspaudus daugiau akseleratoriu  to garso nesigirdi..bet siaip ant laisvu apsuku pagazavus tai girdisi panasus garsas nenuspaudus sankabos tai manau ten oro kazkokia gal cirkuliacija. Begiai svariai junginejasi.