toyota previa 2000/

Pradėjo Kesteliss, Balandis 23, 2009, 19:51:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

xaker65

Gal galit pasakyt del slegio ausinimo sistemoje, cia kaip ir didesnis nei buvo pas mane sharane?

xaker65

:( Pastebejau kad cia Previa nepopuliari, visi pasinese ant sikarniu aparatu, kuriais galima "saulutes" sukt. Teks bendraminciu kitur ieskot :(

MindaugasB

Jeigu nori tiketis gauti koki nors atsakyma, pirmiausia reikia uzduoti korektiska klausima. Klausimo kolkas nematau :) Bei pasiieskok kitu temu ir jas paskaitinek. Rasi ir apie slegi.

P. S. Ir nesupratau, ka tamsta laikai sikarnom masinom, kurios saulutes suka. Cia tokiu sukeju ne tik su ziburiu, bet ir su sceninio apsvietimo lempom sunkiai surasi :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

xaker65

Na vienu postu auksciau buvau klausimuka suformulaves, cia jau kaip mokejau taip paklausiau, ne visi gi mokyti, bet atsiprasau, izeist nieko tuom nenorejau. Tiek to jau, kaip nors, kur nors rasim info pilnai apie ta mano nauja pirkini :(.

MindaugasB

Citataxaker65 parašė:
Gal galit pasakyt del slegio ausinimo sistemoje, cia kaip ir didesnis nei buvo pas mane sharane?

Jeigu kalbi apie šitą klausimą, tai vistiek nesuprantu kas tave domina, kas neaišku ar kaip. Prašai pasakyti dėl slėgio aušinimo sistemoje, o ką pasakyti taip ir lieka neaišku. Ar didesnis nei sharan'e aš nežinau, o ar ką nors keičia jeigu ir didesnis?

Nesvarbu. Prieš 5 min ėjau iš mašinos šmutkių paimti ir tuo pačiu kapotą pasikėliau, pasišviečiau ant aušinimo skysčio bakelio. Ant dangtelio hieroglifų primarginti ir apačioje skaičiai 108kPa. Darau empirinę prielaidą, kad ir ant tavo previos turėtų/galėtų būti kažkas panašaus. Ar žiūrėjai pas save? Nes jeigu bus parašyta, tai palygini su sharanu ir kaip ir atsakytas tavo klausimas. Jeigu nėra, galvosim toliau :)
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

xaker65

Tas pats ir pas mane, aciu uz atsakyma, man tik keistoka paliko kai pavaziuoji ir slanga kietojoje puseje, pabugau kad sakau kad kartais kur nepucia jau.

MindaugasB

Ka reiskia "slanga kietojoje puseje"? :D

Arturcik

Tai as penktas busiu. Previa gerai,kol bedu nera. Vazineju jau antrus metus ir dbr ( biski :p) papuoliau. Zodziu kuro siurblys ejo i pabaiga, todel pradejo padavineti kura su skeveldrom i forsunges, pasekoje jas visas suvare. Tai siuo metu, keiciu, kitas, devetas forsunges, kuro siurbl,i tuo paciu ir paskirstymo dirza,tempejus ir t.t. Samata tikrai nedziugina, nu, bet tikiuosi,kad tarnaus gerai.  8)

xaker65

[/quote]
Citata iš: MindaugasB Įrašytas Gegužė 11, 2013, 01:28:16 AM
Ka reiskia "slanga kietojoje puseje"? :D
Nesant tokiam jau ir gudriam tai ir telieka kad tik pasisaipyt.

MindaugasB

Citata iš: xaker65 Įrašytas Rugpjūtis 13, 2013, 18:06:06 PM
Nesant tokiam jau ir gudriam tai ir telieka kad tik pasisaipyt.

Nesant tokiam gudriam, belieka pasipyzdavot iš kito.

Kesteliss

Sveiki, turiu pardavimui generatoriaus sankabą ir previjos galine užuolaidą. Sankaba - 300Lt, užuolaida 100 Lt. tel 868737941
tel.868737941

minde204

Sveiki, isigijau ir as previa 2005m. Kaip matau cia musu labai jau ne daug, ar visi pasyvus. Kokie eksplotacijos pastebejimai apie jas?