Dujiniai amortizatoriai bagazinei avensiui universalui

Pradėjo vaidaschi, Balandis 26, 2009, 01:29:29 AM

« ankstesnis - sekantis »

vaidaschi

Sveiki
Susidevejo bagazines dujiniai amortizatoriai universalo avensio (2000m). Galzinote kur galima nusipirkti pigiau, nes tanagroj 100lt praso uz viena:(
No one can kill TOYOTA

NNZ

jei niekur nerasi ir norėsi iš tanagros pirkt, pranešk pigiau gal padarysiu.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Saulius SSS

laikinai galima ir "parestauruoti".pakeli bagazines dangti iki virsaus ir truputi palenki blizgati strypa salia stumuoklio (juodo).tik tada reikia dangti paciam i virsu pakelti.o jau virsuje pakeltas dangtis laikosi gerai.esu ne kaarta taip "restauraves" ne tik sau ,bet ir draugams.isbandyta-veikia ;)
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vaidaschi

No one can kill TOYOTA

Memelis

Pas mane irgi posilpniai jau yra, bet kol laiko nezadu keisti. Kainos tai jauciu panasios yra, pabandyk kitur dar paziureti, ten gali ir kitu modeliu juos priderinti. Pazistamas savo opeliukui taip padare.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

cu

pas baldininkus nusipirkit:-)
tėvuko kivikui nuprkau po 22Lt vnt iš baldų reikmenų parduotuvės:)
tik ilgį ir jėgą žinokit. užrašyta ant pačio cilindro

Saulius SSS

siandien pasikeiciau bagazines pakelejus.pirkau srote .tiko nuo peugeoto 405. sumokejau 10euru uz abu. litu neturejau;)

NNZ

CitataSaulius SSS parašė:
siandien pasikeiciau bagazines pakelejus.pirkau srote .tiko nuo peugeoto 405. sumokejau 10euru uz abu. litu neturejau;)

na gera kaina aš už 307 mokėjau 20 lt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Saulius SSS

vadinasi peugeotas kazkuo "giminiuojasi "su MASINOM.:D:D:D

Linius

As uz naujus mokejau po 40Lt su nuolaidom. Svarbu pasirinkti ilgius ir reikia butinai paziureti i N (niutonus turbut). Ant manishkiu ~600N priklauso atrodo.

zydrunasv