Sveki kolegos. Sugedo sankaba,noriu patarimo

Pradėjo algisg78, Spalis 14, 2013, 12:13:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Taigi, visdelto, nusprendziau restauruoti smagraty... rytoj vesiu i alytu SMAGRESTA  parasysiu kaip jau viska sudes kam idomu... bisky nerimas ima bet surizikuosiu :) Beje, ar butina pakeist tepala greiciu dezes? ar ta paty graziai ispilt ir atgal supilt?

katana7

Teko su smagresta bendrauti, tai laiko jų tie smagračiai ir ne tik 6 mėn. Viskas priklauso nuo vairuotojo.

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gegužė 06, 2014, 13:25:12 PM
Taigi, visdelto, nusprendziau restauruoti smagraty... rytoj vesiu i alytu SMAGRESTA  parasysiu kaip jau viska sudes kam idomu... bisky nerimas ima bet surizikuosiu :) Beje, ar butina pakeist tepala greiciu dezes? ar ta paty graziai ispilt ir atgal supilt?
Jeigu jau viską tvarkysi, tai ir tepalą pasikeisk prie to paties, nebepilk to seno atgal  ;)

Tiutis

Aisku, dekuj uz nuomones ir patarimus. Beje, restauruojasi tik 2,2 d4d motoru smagraciai, 2,0D4D nesirestauruoja, bent jau smagresta nerestauruoja, nes sake ten kitoks spyruokliu mechanizmas viskas suluzta nebeimanoma nieko atrestauruoti.

Artūras Alytus

Citata iš: Myjack Įrašytas Spalis 14, 2013, 16:18:15 PM
Draugas turi 2004 Avensi 85 kw d4d su pakeistu smagraciu i vienmasį. Po keitimo sake jog jokio skirtumo visiskai nejauciai... Be abejones, truputi abejojau, bet kai pats sedau uz vairo ir pavazinejau pora dienu - tikrai visiskai jokio skirtumo. Viskas ciki. Ir kaina skiriasi - kur beveik 3000 lt, o kur 1200 lt.
Manau tokios kainos papūstos. Ir mano avensiui 2001 sakė kainuos tik DM smagratis apie 3000. O aš pilną komplektą sankabos plius DMF (SKT-303) Aisin 4in1 už 2000 nupirkau. Manau per mažas skirtumas, kad dėti vienmasį.

Artūras Alytus

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gegužė 06, 2014, 14:53:46 PM
Aisku, dekuj uz nuomones ir patarimus. Beje, restauruojasi tik 2,2 d4d motoru smagraciai, 2,0D4D nesirestauruoja, bent jau smagresta nerestauruoja, nes sake ten kitoks spyruokliu mechanizmas viskas suluzta nebeimanoma nieko atrestauruoti.
Tu teisus. Maniau parduosiu Smagretai už 50 savo sena d4d 2,0, bet deja neperka, nes nesirestauruoja jie.

Tiutis

Tai kaip pas tave reikalai? Kame problema buvo kai nuime deze?

katana7

Tiutis

na nezinau, kaip sake smagresta tik 2.2 d4d restauruoja... Nebent kitos fyrmos ir 2.0 d4d restauruoja smagracius.

ForceMajeure

Šiandien turėjau bėdą su Avensio sankaba (variklis 1.8VVT-i, 2005m., rida 158k). Paskutiniu metu man buvo atsiradusios vibracijos greitėjimo metu, dažniausiai važiuojant su antra pavara. O šiandien po ilgų rytinių kamščių staiga atsirado stipri smarvė o vėliau pastebėjau, kad variklio apsukos didėja, o greitis ne. Toliau bevažiuojant pradėjo iš po kapoto veržtis dūmelis - pirma mintis buvo kad kažkas pradeda degti...sustojus ir atidarius kapotą pastebėjau dūmus nuo sankabos. Tai susvilinau sankabos diską? Kaip sužinoti kokio smagračio būklė? Jau ruošiuosi pirkti sankabos komplektą (Valeo arba Aisin, o gal Blue Print) ir keisti sankabą. Gal galite patarti kur Vilniuje profesionaliai ir už normalią kainą galima pasikeisti sankabą.

Venza

Nu va,kai siuliau visa sankabos komplekta uz 100lt,tai niekam nereikejo  (-) ,teko ismest i metalo lauza.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ForceMajeure

Matai, kai siūlei dar neturėjau problemos su sankaba. Maniau kad sankabos diskas dar geras, nes staigiai atleidus sankaba ratai pradėdavo suktis vietoje su žviegimu....Bet man visai neaiški vibracijos kilmė, nes pagal mano supratimą pas mane vienmasis smagratis.

Saulius SSS

Pakeisi (arba netgi perkniedysi) diskeli ir toliau vaziuosi. O kol nenuimsi dezes,tai nieko ir nezinosi. Reikia dar ka keisti ar ne.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ForceMajeure

Tai kaip supratau, pirmiausia nuvarau į servisą, ten nuima greičių dėžę ir tuomet pasako ar pirkti sankabos komplektą ar pakanka tik sankabos diską keisti/restauruoti. Gal galite kas patarti į kokį servisą važiuoti. Per 2 metus mano Avensis sugedo pirmą kartą. Nieko dar neteko remontuoti...

Saulius SSS

Cia nesugedo. Cia,kaip ir stabdziu kaladeles kazkada sudyla,taip ir tas diskas. Serviso nepatarsiu.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai