Antifrizo keitimas

Pradėjo Henris, Balandis 28, 2009, 15:11:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Citatavirme parašė:
Citatakatana7 parašė:
CitataSofi parašė:
Dar patikslinimas - ausinimo skyscio bakelyje buna zemiau truputi L (low) raides, ir po to nemazeja. Variklis nekaista ...
Jeigu po to daugiau aušinimo skysčio lygis nekrenta, tai kaip ir viskas tvarkoje.
Na pagal mane tai tau nėra ko galvos sukt dėl to dingimo. Aušinimo skystis pilamas į šaltą variklį iki mažosios normos L. Kadangi kaistant varikliui aušinimo skystis plečiasi (lyginant su vandeniu labai daug), prie darbinės temperatūros lygis pakyla iki didžiosios normos F. Tai normalu. Pripylus didžiąją norma šaltam varikliui, skystis išsiplečia ir kiekis padidėja virš didžiosios normos ir tas perteklius paprasčiausiai per vožtuvą išvaromas laukan. Todėl atvėsus varikliui ir vėl lieka mažoji norma L. Tad važinėk ir džiaukis geru auto.
As snd ryte saltam pripiliau iki beveik F tai ant vakaro skysti isvare pro ta dangtelio voztuva nes buvo visas apsimizes :) ir aptaske gaubta kaip kad anksciau,simptomu jokiu kad tarpine kiaura viska istikrinau per diena.
manau kad taip ir turi but kaip sakai kad perteklius ismetamas per ta voztuva
Stebesiu aisku ir toliau ir aciu visiem padejusiems :)

Sofi

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataSofi parašė:
aciu vyrai, uz patarimus moteriai :) bandysiu dabar stebeti kas vyksta, jei vel isvarys - dar testa pasidarysu, kad matyciau jog ausinimo skystyje dujos neatsiranda. Informuosiu kaip sekasi :)
kazkaip napastebejau kad moteris:)

Na moteris, moteris :) del to ir prasau vyru pagalbos, nes su ta technika nelabai ka ismanau...

egariukas1

Saltam varikliui pilkit iki apatines zymos,pripilsit daugiau ispus lauk per kamsti.Pakeites pripyliau mazdaug tarp min ir max,isvare pertekliu lauk ir daugiau nepyliau,viskas ok beveik metai

Sofi

Na vyrai, nepatikesit ..... nuvariau padaryt is naujo ta duju testa, ojis vistiek rodo, kad patenka dujos i antifriza ir tai tipo po galvos slifavimo, tarpines keitimo ir tt........ Jau paskambinau pardavejui ir pasakiau, kad noriu grazinti auto atgal, atgauti savo pinigus + jau patirtas islaidas signalizacijai ir tt. Nesuprantu kaip taip chalturkes daro remontuodami ....

Tikiuosi, kad pavyks su siuo reikalu susitvarkyti ir kita auto tikrai gera nusipirkti :(

aviko

CitataNa vyrai, nepatikesit ..... nuvariau padaryt is naujo ta duju testa, ojis vistiek rodo, kad patenka dujos i antifriza ir tai tipo po galvos slifavimo, tarpines keitimo ir tt........ Jau paskambinau pardavejui ir pasakiau, kad noriu grazinti auto atgal, atgauti savo pinigus + jau patirtas islaidas signalizacijai ir tt. Nesuprantu kaip taip chalturkes daro remontuodami ....

Tikiuosi, kad pavyks su siuo reikalu susitvarkyti ir kita auto tikrai gera nusipirkti
Pakeisk EGR voztuvo ausintuva.:) Man naudotas kainavo 50Lt, o pakeitimas apie 300Lt
Arba ji uzglusink, nes pakeisti gana sudetinga. As su uzglusintu vazinejau apie puse metu.
Nustatyti jo gedima imanoma tik uzglusinus (sujungus tosolo slangas tiesiogiai).
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

AVENSIS D4D CHIP

Citataaviko parašė:
CitataNa vyrai, nepatikesit ..... nuvariau padaryt is naujo ta duju testa, ojis vistiek rodo, kad patenka dujos i antifriza ir tai tipo po galvos slifavimo, tarpines keitimo ir tt........ Jau paskambinau pardavejui ir pasakiau, kad noriu grazinti auto atgal, atgauti savo pinigus + jau patirtas islaidas signalizacijai ir tt. Nesuprantu kaip taip chalturkes daro remontuodami ....

Tikiuosi, kad pavyks su siuo reikalu susitvarkyti ir kita auto tikrai gera nusipirkti
Pakeisk EGR voztuvo ausintuva.:) Man naudotas kainavo 50Lt, o pakeitimas apie 300Lt
Arba ji uzglusink, nes pakeisti gana sudetinga. As su uzglusintu vazinejau apie puse metu.
Nustatyti jo gedima imanoma tik uzglusinus (sujungus tosolo slangas tiesiogiai).
tai kad ten variklis ne 85kw tos problemos neturi:)

vitiok

CitataNa vyrai, nepatikesit ..... nuvariau padaryt is naujo ta duju testa, ojis vistiek rodo, kad patenka dujos i antifriza
Man isvis Solorinoi pasake kad CO2 testas ar patenka ten antifrizas nieko neparodys atseit yra kitas metodas nustatyt.jeigu i tepala nepatenka,CO2 nieko palei ju nerodo tai koks da metodas nesuprantu,krc suprarau jei uzvaziuosiu pas jos tai basas liksi :) toki nemalonu ispudi paliko netgi bendraujant telefonu jau nekalbant apie kainas kokias lupa jie :)
Boshe,Eolte buvau visi sako kad pertekliu antifrizo pro dangteli isspjauna o Solorinoi grieztai sako kad taip neturi but :) ir reikia atseit palei ju metoda kazkoki :) nustatyt,ir as beveik isitikines kad jie rastu prie ko prikibt
Krc nulupt norejo ne uz ka,gerai kad nuvaziavau pas kitus pries tai

aviko

Citatatai kad ten variklis ne 85kw tos problemos neturi
Nesigincysiu. Gal ir neturi.
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

Ricia

Citataaviko parašė:

Sveiki gal galimetu placiau apie ta egr ausintuva ir kas ten su juo buna negerai kame buna problema.Ir ar ta problema gali buti su 2.2 D-CAT motoru.Nes matot pas mane per pora menesiu pakrito bakelyje lygis centimetru zemiau itariu kad kaskur leidzia.Ir masina kai pakaista specifinis kvapas pasirodo paskui dingsta, galvoju gal kur antifrizas patenka i ismetimo sistema.

vitiok

CitataRicia parašė:
Citataaviko parašė:

Sveiki gal galimetu placiau apie ta egr ausintuva ir kas ten su juo buna negerai kame buna problema.Ir ar ta problema gali buti su 2.2 D-CAT motoru.Nes matot pas mane per pora menesiu pakrito bakelyje lygis centimetru zemiau itariu kad kaskur leidzia.Ir masina kai pakaista specifinis kvapas pasirodo paskui dingsta, galvoju gal kur antifrizas patenka i ismetimo sistema.
Pastebek dar,jei dings toliau tai tada ieskot bedu,pas manes visad zemiau L lygio ant salto,karstam pakila nedaug ,o jei probke atsukt tai buna beveik pilnas bakelis. :)

tom_cat

Pas mane irgi ~1 cm žemiau "L" žymos, daugiau nekrenta.

spyglys

Pas mane saltas tarp L ir F. Karstas pakyla iki F. Zemiau niekas niekur nekrenta.

dnb

Sveiki, nenoriu kurti naujos temos tai paklausiu cia. Siandien uzmaciau, kad antifrizo jau zemiau minimumo pas mane, toyota avensis 2.2 dyzelis, 2006 metu. Spalva lyg oranzine nesimato tiksliai, bet oranzines lyg nebun tai turbut bus ten raudonas (aiskiai nesimato, o nuo pirkimo masinos nebuvau keites). Koki galvojat reikia pylt? Gal parekomenduosit firma? Spalva? Planuoju jo nekeist tik dapilt, tai turbut ta pacia spalva reiktu..

gts

Nuvaziuoji i toyota atstovybe, pasakai modeli, metus ir pasakys koks turi buti, tuo paciu ir nusipirksi litra dapilimui.

Venza

Nusipirk raudonos spalvos antifrizo ir dasipilk.Nedaryk is to dideles problemos.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...