Tepalo papildai plaut varikliui*

Pradėjo FUX, Balandis 29, 2009, 14:39:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

FUX

Kokius zinot, ar padeda, kokie pasaliniai poveikiai?
Gal pas mane nebutinai sudile ziedai, galbut uzkepe.
Ar ipylus to stebuklingo skyscio blogiau nepasidarytu?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Memelis

Kazkaip neturiu as nuomones apie juos. Pagal mane, jei keiti alyvos rusi, vietoje kokios mineralins sumastai ipilti sintetine, tada gal ir reiktu praplauti, o taip tai manau nelabai reikalinga procedura. Gal kiti kitaip masto?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mvideolt

Plaut blogai, naudot alyvai priedus-pritariu, nes ir pats naudoju. Plaut nerekomenduoja ir "kiečiausi" meistrai.

Henris

Na as tik apie daktarus su blogybiu girdejes. Bet esu dar girdejes apie kazkoki Xado prieda i varikli, nuomoniu internete kaip visada ivairiu, nors kol kas apie 85proc geru nuomoniu. Bet gink dieve nereklamuoju sio produkto, manau reiktu paciam paieskot pasiskaitinet. Ojei ruosis kapitalke daryt (na tarkim mintys apie tai sukasi) tai gal su kokiu priedu kuris gali padet padeties ir nesugadinsi per labiausiai. Bet geriau specu pasiklausti, gal kas is cia esanciu net yra pabandes.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Memelis

O tu apie kokius priedus kalbi? Ten kur trinti mazina ar kokie?

Henris

Tipo jo, kazkokia plievele padengia besitrinancias dalis

Ir esu girdejes dar viena bajeri bet cia su benzininiu, yra kazkoks priedas uz 100lt, kuris pilasi i zvakiu lizdus, ir kazkaip prasukant starteri atkoksina prikepusius ziedus. Bet daugiau nieko nezinau, cia vieno bendradrbio golfas apmiresbuvo, tai isbande ta bajeri, padejo. Bet cia reikia man daugiau info apie koki jis ten marmala snekejo. Tik va neaisku ar dyzeliui irgi toks pat marmalas tinka.

Memelis

As tai pries kokius metus ziurinejau http://www.agabaltija.com/ Ten jie visokiu turi, bet taip ir nedrisau. O kaip paciam, ar pajautei ka nors?

NNZ

to FUX> prisiminiau yra toks dalykas kaip ,, medus dyzeliams" visi prekeviai žino, tai gali būt, kad ir į tavo buvo supylę. DAžnai padeda kai kompresija skirtinga, kad pavyks paslėpti variklio bėda 80 proc.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

As taigi nepyliau, as irgi tik skaitineju :) Kol kas nepilu, nors kompresija noretusi pasimatuot, bet ir baime kyla :) Gal geriau nezinot tos komprsijos ir nakti ramiau miegot :) Nes jei kokiam vienam ilindre bus kokia mazesne, taigi nemiegosiu. O va nezinai, pasitikrini skyscius, jei kibirais neryja tai ir vaziuoji. Na nbent jau pradetu nebesikurti arba kas nors kalenti. Nors pas mane tokio zemo daznio yra isibegejant, gal idesiu i youtube kad pasiklausytumet ar normaliai tas mane dyzeliukas dirba. Bet siaip kol kas jei kas ir nervuoja mane (mini vibracijos) tam tikrose diapazonuose, tai visgi kalte verciu smagraciui. Irgi nesidziaugdamas laukiu, kada jis pasibaigs

kaktusas

Na anksčiau esu bandęs kelis papildus, kur ale mažina trintį ar panašiai, tai tiesą sakant nesupratau ar kas padėjo, bet kad ir pakenktų nepastebėjau :)
O apie daktarus tai kalba, kad yra, padaro jie savo darbą, o po to dažniausiai pasikeiti tepalus, ir pasimato....

Memelis

Daktaras tik apgavimui. Tai laikinas dalykas.

FUX

Tai jauciu to "medaus" ir buvo pripyles...
O pardavejas tai sitas: http://auto.plius.lt/ramunoauto/skelbimai/lengvieji-automobiliai/
Atseit masina is belgijos Toyota salono, garantija likus 6 men, bet belgijoj. Na vienu zodziu pats kaltas...
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

kubilas

Nesu tikras ar toyotos serviso meistriukas juokavo, bet, pasak jo- visi priedai acetono(atskiedejo)pagrindu gaminami. dar senais laikais maciau pilant skiedikli i zvakiu lizdus, kad ziedai atsigautu. ir ,man atrodo, tas pats metodas tinka ir diesel motorui-bet kokiu atveju -xana ziedams. o gal ir pades. o gal voztuvu gumytes-ar vistik tiesa slypi kažkur anapus?:) Na , ir tas reikalas išties padejo ziedams.kapitalinio neprireikė.

FUX

Reikes masina isvis kieme palikt - dviraciu vazinet :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Henris

As manau tu nesinervuok. Nu daug kam nenuskyla, as nemanau, kad tau cia vienam taip atstitiko. Bet kokiu atveju pirkdamas gali daug ka tikrint ir nieko nerast, o va po pusmecio ims ir pabirs. Cia jau loterija, nebent perki is salono su garantija. As irgi kai pirkau, vieninteli dalyka, nuveziau pajungt ant kompo kad nuskaitytu klaidas ir turbos slegi patikrino. Kad perkant dyzeli butiniausias dalykas yra kompresija, suzinojau tik nusipirkes ir atseges kruva pinigu.
Bet kas is to jei ir pirkdamas tikrinsi kompresija, o ten muzhikai bus medaus pripyle, tai kompresija bus ideali, o po 5k km arba pakeitus tepala suprasi kad kazkas ne to.
Aisku mum daugeliui neleidzia finansai pirkti naujos masinos, bet ateity, nzn gal po triju metu jei finansine padetis leis, tai ko gero teks permoket ta 20 proc ir imt is salono, bent jau nakti ramiai miegosiu ir alu gersiu ne del to kad paras ima, o del to kad skanu ir malonu :)