Yaris DPF

Pradėjo ambilight, Spalis 24, 2013, 16:29:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

ambilight

Sveiki, norejau paklaust, niekaip nesugalvoju kaip patikrint ar 2006 Yaris 1.4 D-4D 66kW turi DPF filtra ar ne?? Is anksto aciu.

rolikas

Labas. Man panasus klausimas buvo kiles. Pagal manuala tai rodo du katalizatosius ismetimo sistemoj. Klausinejau forume,  nieko konkreciai nesuzinojau. Paskambinau i "Tokvila" - sake , kad gali but, gal ir ne. Tai galu gale pagal VIN,a išrišom, kad pas mano yarisa DPF nera!

ketvirtasis

Citata iš: rolikas Įrašytas Spalis 24, 2013, 20:00:19 PM
Tai galu gale pagal VIN,a išrišom, kad pas mano yarisa DPF nera!
Gera žinia

rolikas

Na, taip. As irgi skaitau, kad katalizatorius yra mazesne blogybe(aptarnavimo, eksplotacijos, keitimo ir t.t prasme), nei DPF.

Zazzaz

O kur tikrinot VIN? As pries savaite ziurejau autodna.com, bet dabar jau neberodo nemokamai  (n)

rolikas

VIN,as uzrasytas automobilio tech. pase.Kaip suzinojau apie DPF - kaliais postais auksciau:).

Zazzaz

Aš VIN numerį žinau, bet kur pažiūrėt info pagal jį - ne  :) Tai tau Tokviloj pažiūrėjo duomenis pagal jį? 

vibogd

"Paskambinau i "Tokvila" - sake , kad gali but, gal ir ne. Tai galu gale pagal VIN,a išrišom, kad pas mano yarisa DPF nera!"
na taip, pas dealirius

Egis_

tai dar tokiu metu yariui gali buti DPF? Pirma karta girdziu, neteke matyti ir neturejes tokio varianto. Kiek turejes tai pas juos stovi tik du katalizatoriai.

acidminde

Mano 2008m. Yaris neturi DPF. Nemanau, kad iki 2009 m., kai buvo atnaujintas 1ND-TV motoras (+10Nm) ir pradėtas komplektuoti su 6 pavarų dėže, galėjo jis būti išvis dedamas. Nuo 2009 tai jis jau be išimties visuose.

robertas1993

kam yariui reikia sestos pavaros? yaris gi miesto automobilis o ne trasoj skirta draskytis autobanais  :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

acidminde

3 sykius su savuoju myniau iki Talino ir dar Estijoj bei Latvijoj nemažai pravažinėta, kelis sykius iki Vilniaus judėta. Jei būtų variantas be DPF, bet su 6 pavaromis bei autopiloto galimybe (maniškio ECU nepalaiko, neįmanoma įdėti jo), mielai būčiau tokį pasirinkęs. Nors ir 5 pavara gerokai ilgesnė nei turėto prieš tai Avensis T22 2.0 D-4D, bet ir bėgėjasi iki 150km/h labai noriai.
Žodžiu, man su juo tiek po miestą, tiek ir toliau kur pavažiuoti jokių problemų, ypač kai užmiestyje dar ir sąnaudos itin mažos. Į Lenkiją jau nelabai norėtųsi su tokiu, tiesiog būtų per silpnas lenkimams.

Zazzaz

Aš labai sėkmingai važinėju su Yariu ne tik mieste ir 6-ta pavara pasiteisina 100%. Paaiškinkit tik man, kodėl visi taip bijo, o jeigu turi, tai nori atsikratyti DPF? Kame su juo problema?

robertas1993

Citata iš: Zazzaz Įrašytas Vasaris 18, 2017, 19:38:59 PM
Aš labai sėkmingai važinėju su Yariu ne tik mieste ir 6-ta pavara pasiteisina 100%. Paaiškinkit tik man, kodėl visi taip bijo, o jeigu turi, tai nori atsikratyti DPF? Kame su juo problema?

mieste dpf labai daznai kemsasi ir uzsikemsa, tvarkymas jo, brangus :) o del sestos pavaros uzmiestyje gerai, mieste ne, gadinasi deze prie zemu sukiu :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

balticam

Citata iš: Zazzaz Įrašytas Vasaris 18, 2017, 19:38:59 PM

Bijo todel, kad masiniukai nujoti, virs 400k o tada jau laikas DPF keisti. Vazineju Verso 2l D4D su DPF ir kiausu nesuku.