lango apiputimo mygtukas

Pradėjo haplitas, Lapkritis 14, 2013, 18:57:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

haplitas

tai va. tokia problema , kad paspaudus lango apiputimo mygtuka, ( tas sudvejintas su air condi) nieko neyvyksta. reik palaukt kol apsyla salonas. vasara tokiu problem ner. ardyt nezinau kaip, draskyt nenoriu kad prieit prie tu mygtuku. kiti mygtukai norma. gal kas susidures su sia problem, gal zino kad nereiktu pas elektrika vezt. gal kokio spirito ypilt y tarpa  :-] gal alaus  ;)

Toshis

Frencas

Man, taip pat susidvejina, bet paspaudus ant "condi", jis išsijungia ir dirba tik stiklo apipūtimas :P

kapsis

Citata iš: haplitas Įrašytas Lapkritis 14, 2013, 18:57:04 PM
tai va. tokia problema , kad paspaudus lango apiputimo mygtuka, ( tas sudvejintas su air condi) nieko neyvyksta. reik palaukt kol apsyla salonas. vasara tokiu problem ner. ardyt nezinau kaip, draskyt nenoriu kad prieit prie tu mygtuku. kiti mygtukai norma. gal kas susidures su sia problem, gal zino kad nereiktu pas elektrika vezt. gal kokio spirito ypilt y tarpa  :-] gal alaus  ;)
pasiziurek ar veikia kitos putimo kryptys, sakykim putimas vien tik i kojas...  gal cia ne  tam mygtuke esme, bent man praeita ziema buvo  keleta kartu pastrige apskritai putimo krypciu ta kazkokia sklende, mygtuku putimo  kryptis perjungineji, ekrane visas persijungia, o realiai  nieks nevyksta, ypac tai pastebima( kaip ir tau  turbut) ryte kai stiklas  rasoja , apsales, ir  kai negali  vien tiik ant stiklo nukreipti srauto....   apsilus masinai viskas atsistato, bet cia buvo tik keleta kartu, manau ir tai yra laikina jei neveikia tik kai minusas....  as tai buvau susiejes  toki reiskini su plovyklos itaka  prie minusines temperaturos :) i ortakius dregmes daug patenka ir uzzala  ..... 

haplitas

problema isspresta. pakeite mygtuka. buvo susidevejes. et... byra mano toyota...