Veidrodėlio posūkis

Pradėjo Rokcius, Lapkritis 19, 2013, 23:21:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rokcius

Sveiki,
Gal kas gali patarti kaip sužinoti Toyota Avensis 2007 metų veidrodėlio LED posūkio kodą.
Noriu pirkti tik patį LED o ne visą veidrodėlį.  Bet niekur nerandu koks jo kodas.
Tai pat gal kas tokį parduodate arba žinote kur būtų galima įsigyti.

katana7

Paskambink oficialiam atstovui jie tau ir pasakys.

Venza

Man lygiai taip pat reikia tik LED posukio Toyota IQ veidrodeliui,tai nauja pigiausiai radau virs 200lt  :E .Visa veidrodeli galima uz pigiau rast  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

katana7

Buvo ta pati problema su VOLVO S80, tai savartyne senas kainavo 200 Lt, o naujas originalas 190 Lt.

Rokcius

MindaugasB

o nuo trecio avensio netiktu? cia vienas forume ardo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Rokcius

Na ne tikrai netinka.
Netgi jeigu kas irgi susidūrėte su tokia problema netinka kairės pusės posūkis dešiniai pusei ir atvirkščiai.
Bent aš pas save įsitikinimui kad tikrai kaltas pats diodas buvau sukeitęs vietomis.
Patikrinimui su visokiom vielutėm patikrinau, bet kontaktai susikeičia vietomis ir netinka normaliam naudojimui

Rokcius

Citata iš: katana7 Įrašytas Lapkritis 20, 2013, 06:48:50 AM
Paskambink oficialiam atstovui jie tau ir pasakys.
Kelis kartus skambinau į Tokvilą tai sako pirk tada ir sužinosi.
Kiek mėginau skambinti į sloriną arba šilaulių atstovybę visi labai jau mykia ir nieko nepasako.
todėl aš jais esu smarkaii nusivylęs ir mėginu išsiaiškinti čia

virmas

Teko  prieš metus pirkti tik šrote sudaužytą be dangtelio su sveiku LED be 100Lt neatidave.Ieškojau per Autopliusą.

Rokcius

Citata iš: virmas Įrašytas Lapkritis 20, 2013, 15:54:02 PM
Teko  prieš metus pirkti tik šrote sudaužytą be dangtelio su sveiku LED be 100Lt neatidave.Ieškojau per Autopliusą.
O gal gali pasidalinti kur tas šrotas
Beje gal kas žinote kur toyota šrotų (vien tik Toyotų) arba vien tik japonų šrotai yra Vilniuje

Venza

Citata iš: Rokcius Įrašytas Lapkritis 20, 2013, 15:47:24 PM
Kelis kartus skambinau į Tokvilą tai sako pirk tada ir sužinosi.
Kiek mėginau skambinti į sloriną arba šilaulių atstovybę visi labai jau mykia ir nieko nepasako.
todėl aš jais esu smarkaii nusivylęs ir mėginu išsiaiškinti čia
Naujas virs 200lt kainuoja.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

vitiok

Citata iš: Rokcius Įrašytas Lapkritis 20, 2013, 16:21:15 PM
O gal gali pasidalinti kur tas šrotas
Beje gal kas žinote kur toyota šrotų (vien tik Toyotų) arba vien tik japonų šrotai yra Vilniuje
Telsiuose,pas zyda,yra daug avensiu ir siaip didelis srotas,is visos LT pas ji vaziuoja hebra :D
dedu kontaktus;8 698 46374, 8 444 72135.
Pirmdn-Penktdn 9-17.30
Sestdn-9-13
pasuk paklausk

virmas

Mano buvo skilęs stiklas ir patekusi drėgmė. Buvau išardęs patį posūkį, ten buvo gatavi LED, tokių Lemonoj neradau. Buvau surinkęs iš paprastų- gavosi ryškiai mažesnis šviesos intesyvumas.Važinėjau kol nupirkau dėvėtą.Ieškojau autopliuse nuotraukų su aplaužytais veidrodžiais ir klausinėjau.

waldosius

Citata iš: Rokcius Įrašytas Lapkritis 19, 2013, 23:21:13 PM
Sveiki,
Gal kas gali patarti kaip sužinoti Toyota Avensis 2007 metų veidrodėlio LED posūkio kodą.
Noriu pirkti tik patį LED o ne visą veidrodėlį.  Bet niekur nerandu koks jo kodas.
Tai pat gal kas tokį parduodate arba žinote kur būtų galima įsigyti.
kodai 81730 RH
81740 LH

unagi

Jeigu reikia posūkį veidrodėlyje esantį sutvarkyt, tai tvarkiau "Automobilių kryptis" Vilniuje Verkių g., mokėjau 150 Lt. Davė metų garantiją.

Kiek ieškojau, tai atskirai niekas neparduoda, reikia nebent visą veidrodėlį pirkti. Pigiausia, manau, būtų nuimti veidrodėlį ir nešti kokiem elektrikam, kurie perlydytų naujai diodus.
life's too short to pick out the seed's