V - Kartos dujų įranga ICOM JTG

Pradėjo Frencas, Lapkritis 24, 2013, 10:52:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

Kokio cher DPF ir katalizatorius pjaunat ir emuliatorius statot?Tik naujus ir orginalius pirkt ir det!Kuriems velniams vietoj dvimases sankabos det vienmase?Ko cia devetu purkstuku ieskot:tik naujus ir orginalius det!
O as i apynauja masina dedu dujas tam,kad vaziuot pigiau negu su dyzeliu ir nesipist!  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 08, 2014, 21:49:08 PM
nx dujas det jus man paaiskinkit i apinaujas masinas?  cia kaip el cigarete rukyt vietoi paprastos,tokius baslius mokat uz tackes o benzui babkiu ner,ar cia jau kraujije pas lietuviu taupyt ant bele ko :)
gamykliskos dujos taip bet list perdarinet konstrukcija paprastos tai jau iskrypimas.
kalbu apie naujas arba apinaujas
zmogus pirko tokia.tik ten jam kazkas nerodo (krc).
siaip as irgi pagalvoju apie dujas. esu turejes senai sedanui tai px. bet ,kai dabar radau tik karavana,tai tas balionas ar zapaske ir atbaido... o siaip koks skirtumas ant ko vaziuoja,nors ir ant ...
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vitiok

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Sausis 08, 2014, 22:10:09 PM
zmogus pirko tokia.tik ten jam kazkas nerodo (krc).
siaip as irgi pagalvoju apie dujas. esu turejes senai sedanui tai px. bet ,kai dabar radau tik karavana,tai tas balionas ar zapaske ir atbaido... o siaip koks skirtumas ant ko vaziuoja,nors ir ant ...
je,cia buvo tik mano nuomone,nieko pries dujas neturiu tiesiog kai kuriu aspektu duju dejime i naujas masinas nesuprantu :)

Venza

Koks skirtumas i kokia dujas det? Jeigu desi i sena,tai pati masina byres ir reikes remontuot.Jeigu i nauja susidedi,tai vaziuoji ir vargo nematai.

vitiok

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 08, 2014, 22:23:41 PM
Koks skirtumas i kokia dujas det? Jeigu desi i sena,tai pati masina byres ir reikes remontuot.Jeigu i nauja susidedi,tai vaziuoji ir vargo nematai.
o kada atsipirks,kiek uz tai benzo isipilsi m? jau ir laikas parduot ateis kada atsipirks,nebent apsizeniji uz jos :D
islaidos kartais neatperka busimo pelno,vel isijungia psihilogija kad vaziuoji pigiau nors visumoi permoki

Venza

Atsiperka per mazdaug 10 000km. Kai parduodu masina as issiimu duju iranga ir uz 400lt man ideda i kita masina.Tada atsiperka po 2000km  :-]

eceris

koks skirtumas-susidedi ar i sena ar i nauja-vaziuoji pigiau nei dyzeliu-jei zinoma negauni zalio dyzelio....o i sena idejus nauja iranga taipogi vaziuoji ir vargo nematai...
  visiskai teisingai kolega Venzo-parduodant masina, kad idetos dujos, privalumu niekas nelaiko ir brangiau moket nenori-bet nupirke su iranga dziaugiasi

vitiok

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 08, 2014, 22:30:18 PM
Atsiperka per mazdaug 10 000km. Kai parduodu masina as issiimu duju iranga ir uz 400lt man ideda i kita masina.Tada atsiperka po 2000km  :-]
nzn visu niuansu bet ar tinka visos duju irangos kitom masinom? kazkur girdejau kad ne

Venza

Is 4 cilindru i 6 cilindrus neidesi,o is 6 i 4 laisvai.

eceris

kiek teke girdet seniau netiko FSI varikliams. dabar jau ir tiems lyg deda

vitiok

kiek kainuoja i avensi 2010 dujas idet pvz?

eceris

reiketu patikslint pas meistriukus del avensio. bet man dejo i almera  1.8 l 2005 uz 1450. nemanau kad brangiau butu avensiui. gal yra pigiau kas deda, nezinau. mane ta kaina tenkino. aisku dar priklauso nuo irangos-as dejau  lenkiska, pigiausia turbut:)

vitiok

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 08, 2014, 22:38:37 PM
reiketu patikslint pas meistriukus del avensio. bet man dejo i almera  1.8 l 2005 uz 1450. nemanau kad brangiau butu. gal yra pigiau, nezinau. mane ta kaina tenkino
taskines dujas ? automatu persijungia ant duju nes dirba nuo benzo kol isils variklis?

eceris

taip vadinama ketvirtos kartos. ne 5tos kur sioje temoje aprasyta. taskinem irgi vadina (+)

vitiok

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 08, 2014, 22:41:02 PM
taip vadinama ketvirtos kartos. ne 5tos kur sioje temoje aprasyta. taskinem irgi vadina (+)
nu tai kiek to benzo sudegina per menesi kas ryt kol persijungia ant duju idomu?
reik i benzo vistiek pilt,nera taip kaip seniau vien ant duju o bakai rudijo :)