Isiurbimo kolektorius

Pradėjo Tiutis, Lapkritis 25, 2013, 14:36:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tiutis

Gal zinote kiek yra tarpiniu isiurbimo kolektoriaus? Ar butina jas keisti i naujas jeigu nueimi uzdedi kolektoriu?

EvaldasL

Neseniai man valė tą kolektorių, tai sakė keisti būtina ir viena tarpinė.

Tiutis

Gal zinai kuria? Nes ju yra trys.. dvi mazytes alkuneje vamzdzio ir viena didele per visa kolektoriu. Nu ir kaip? Trauka pagerejo?

Tiutis

Beje kiek kainavo isvalyt kolektoriu darba meistro?

Negotiator

Citata iš: EvaldasL Įrašytas Lapkritis 26, 2013, 16:28:54 PM
Neseniai man valė tą kolektorių, tai sakė keisti būtina ir viena tarpinė.

Vilniuje? Gal turi kontaktus?

EvaldasL

Man vale BestusAuto, EGR ir kolektoriaus valymas su tarpine kainavo 450 lt. Buvo valoma del dumijimo.

O kokia tarpine keite nepassakysiu, nepasidomejau pas meistrus.

Tiutis

Oho bisky nugreze... Kosmine kaina uz tokius darbus... Ziauriai pred daug sumokejai... Realiai servize iki 100lt kolektoriaus valymas +isemimas idejimas.  O EGR tai ten isvis vaiku zaidimas o ne darbas...

Tiutis

Ne taip parasiau 100lt su viskuo kolektoriaus valymas...

Tiutis

EvaldasL

Zinau, nugreze. Garaziuke butu pigiau padare.
Kazkiek pagerejo, bet problema buvo su purkstukais. EGR buvo beveik svarus, kolektorius visas buvo uzsineses. Bet dabar jau viskas tvarkoj.

Bemsas

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gruodis 05, 2013, 15:14:10 PM
Ne taip parasiau 100lt su viskuo kolektoriaus valymas...

Cia kokiam motorui kolektoriaus valymas 100lt? Man atrodo 2.2 motorui kolektoriu isvalyti geras pusdienis uztrunka. Labai daug ardymo ten. Kazkur forume maciau ataskaita.

Tiutis

2,0 85kw geras daejimas tik nusisuki variklio plastmase ir iskarto suki:_)

Bemsas

Citata iš: Tiutis Įrašytas Gruodis 05, 2013, 22:04:27 PM
2,0 85kw geras daejimas tik nusisuki variklio plastmase ir iskarto suki:_)

Tai ir 2.2 priejimas geras, bet ardymo daug. Kuro rampa reikia nuimineti, vairo stiprintuvo bakelis trukdo ir t.t.

Tiutis

Pradejo masina trukciot 2.2 110kw d4d... isemiau egr isvaliau, buvo gan stipriai uznestas. Pamaciau kad ir isiurbimo kolektorius uzsineses stipriai. Ar tai turi itakos masinos trukciojimui? ir tuo tarpu kaip sutrukcioja mazesne trauka...Pastebejau toky dalyka kad ja pavaikius dingsta trukciojimai ir trauka pagereja. Gal nevisai dingsta trukciojimai bet islieka kartais beveik nejauciami... Ar cia vis delto egr kaltas?  Prasidejo lygiai tokie patys dalykai kaip su senuoju 85kw...

Tiutis

P.s buvau nuvares modkai padare diagnostika tai viskas idealu prie nieko neprisikabino... Bet as su pralekiau 150-170km/h  apie 80kilometru ir neuzgesinau motoro iskart kompa pajunge.... Kaip jau minejau pralekus geriau su ja susinormalizuoja... Filtrai tepalai pakeista.