Corolla verso kuro nutekejimas

Pradėjo Mikas, Lapkritis 27, 2013, 20:28:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mikas

Sveki,
Turiu tokia beda, mano corolla verso 06m D-cat pradejus vaziuoti dingsta gazas(trauka), uzsidega variklio lempute, uzgesinus varikli ir vel uzvedus beda dingsta. Tai pasikartoja kelis kartus kol variklis pasyla. Isilus varikliui viskas veikia puikiai, variklis dirba svariai-neskleidzia jokiu garsu. Atlikau diagnostika, klaida rodo, kad yra kuro nutekejimas FUEL LEAK, meistras sako, kad reikia tikrinti purkstukus. Kazkaip nepasitikiu as to meistro diagnoze.
Gal kas turejote panasiu bedu-patarkite kaip elgtis.

TYRAN

Citata iš: Mikas Įrašytas Lapkritis 27, 2013, 20:28:53 PM
Sveki,
Turiu tokia beda, mano corolla verso 06m D-cat pradejus vaziuoti dingsta gazas(trauka), uzsidega variklio lempute, uzgesinus varikli ir vel uzvedus beda dingsta. Tai pasikartoja kelis kartus kol variklis pasyla. Isilus varikliui viskas veikia puikiai, variklis dirba svariai-neskleidzia jokiu garsu. Atlikau diagnostika, klaida rodo, kad yra kuro nutekejimas FUEL LEAK, meistras sako, kad reikia tikrinti purkstukus. Kazkaip nepasitikiu as to meistro diagnoze.

Ieškojai panašių temų ar iš karto bėda -> klausimas?

MindaugasB

Bliamba, jeigu atmintis neapgauna, tikrai neseniai buvo panasi beda kazkam su tuo Fuel leak.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Modka

Citata iš: Mikas Įrašytas Lapkritis 27, 2013, 20:28:53 PM
Sveki,
tai atliekant diagnostika turejo matyti purkstukus. koks klaidos kodas?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Mikas

sake, kad antras ir trecias purkstukas itartini. Niekaip neberandu diagnostikos lapo su kodu, kazkur nukisau  :-{

tevas

Mano manymu, vienareiksmiskai kalti purkstukai, ypac, jei matosi kuro prabegimas