toyota corolla 2005

Pradėjo liongins, Gruodis 07, 2013, 15:52:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

mmersass

Sveiki, gal kas Corollu myletoju galetu pasakyt kokiu trukumu turi sitas modeliukas? Ar cia tas pats kaip ir Avensis? Domina nuo 2005m
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Gmc

Citata iš: liongins Įrašytas Gruodis 07, 2013, 15:52:29 PM
sveiki noreciau paklausti kaip reikia isjunkti visas sistemas ant toyotos corollos 2005m pas mane yra trc off migtukas, bet neisijunge vsc tai gal kasnors zinot kaip isjungti ta vsc????
As kaip suprantu jis neissijungia :)

tevas

Citata iš: mmersass Įrašytas Gegužė 08, 2014, 10:39:42 AM
Sveiki, gal kas Corollu myletoju galetu pasakyt kokiu trukumu turi sitas modeliukas? Ar cia tas pats kaip ir Avensis? Domina nuo 2005m

trukumas, ko gero, vienas: geros bukles corolla laiko auksta kaina :)

sinokio

Tai gal visgi kas sumastė kaip išjungt VSC? :D
Nes vienintelis būdas kaip dabar išjungt pavyko tai po kapotu esančiame saugiklių bloke išimti ABS1 ir ABS2 saugiklius abu. Tada užsidega lemputes ABS VSC TRC-OFF ir ( ! ). Sudėjus saugiklius atgal vėl viskas puikiai veikia ir užgesta lemputės. Tiesiog minusas tame, kad atsijungia ir ABS ir EBD sistemos, kurių realiai išjungti nesinori... Esu mates Yaris ir dar kažkokiom Toyotom yra stabdžių/rankinio stabdžio paspaudimo/atleidimo kombinaciją kurią padarius atsijungia TRC ir VSC, tačiau tsport'ui nieko panašaus neradau...
Corolla T Sport

Bemsas

sinokio

Skersai išilgai, žiema juk ateina :) Esmė, kad pvz aš niekada neturėjau auto su VSC ir jeigu jau įeini į posukį ant greičio, tai norisi slydimą pačiam ir kontroliuot, o kai pradeda stabdinėt ir kas yra baisiausia dar ir gazą uždarinėt, tai dieve padėk... Kai nepatyres vairuotojas netyčia pradeda slyst, taip, tada vsc gerai, bet čia tema apie tai kaip atsijungt. :)
Corolla T Sport

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

sinokio

Nežinau kaip ant tavo automobilio, bet ant Corolla T Sport gesina. Aš irgi galvojau, kad kontroliuoja tik individualų kiekvieno rato stabdymą, tačiau realybėj pajaučiau, kad dingsta gazo reakcija. Poto pasiskaičiau, kad dauguma VSC sistemų kontroliuoja ne tik stabdymo jėgos paskirstymą, bet jeigu slydimo metu yra per dideli variklio sūkiai tai ir gazo sklendę.
Corolla T Sport

naujas32

avensis irgi gesina gaza isbandyta prata ziema... nerociau as ji taip pat isjungti

arytis

O jus esat tikri, kad ne TRC gesina?

naujas32

o dabar klausimas na kada prisnigs pabandysim vel :D

Donis7

MindaugasB

TRC gaza gesina tikrai. VSC man negesino nei karto (Auris, 1.4 dyz). Ne karta buvo kad ziema leidziantis nuo viaduko kokio Vilniuje ir esant kiek per dideliam greiciui, stabdo rata ir pypsi. Apsukos man nekrisdavo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis