kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

lawyer

VW 1.9 tdi 96 kw (131 a. g.)

Henris

As kaip pvz apie kw rasiau, bet cia turbininis, mesitras rode caddy modeli apynauja kuris be turbos, tai ten man rodos kw zymiai maziau, beje dyzeliai senieji kurie be turbo, visi mazai imdavo, bet aisku ir nieko nevaziuodavo... Bet cia man kyla klausimas ar 96kw VW TDI tikrai maziau valgo uz D4D 81kw ar 85kw??? Nebent ziurima ka rodo kompas. Nes man protu nesuvokiama kaip galingesnis variklis gali valgyti maziau uz silpnesni, nebent pensininko rezimu vaziuojama...
Nebent didelis resursas ant turbos uzmestas hmmm... Arba silpnesnis variklis daugiau smaugiamas.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Henris

CitataD4D parašė:
Sveiki,
Gal kas zinot, kiek yra kuro bake, nuo to momento kai uzsidega kuro lempute?
Su pilnu baku nuvaziavau paskutini karta 800km ir uzsidege lempute, idomu kiek dar lieka kuro, kad tikslaiu apskaiciuot sanaudas?
Is 800 km, apie 120 km mieste.

Gamintojas dazniausiai numato, kad lempute uzsidega tada, kai bake lieka 10%. Tai manau priklauso nuo bako talpos. Beje gamintojas, tam kad nerizikuot, dar bus uzsidejes resursa pora litru. Tai pagal tai turetu buti taip jei bakas 60l lempa uzsidega likos bake 6-8l ir t.t.

horn

henri, paaiškink, kaip tau gaunasi 83kW-115ag, o 85kw-125ag? man šiandien kažkaip prastai su matematika, nes gaunasi 113 ir 115ag atitinkamai :D

Henris

su 125 suklydau. Daba pasitrikinau manuale. Bet ne tame esme nes nuo kw atitinkamai kyla ir ag. CIa kalba buvo apie tai kad variklio turis dar nieko nereiskia, pateikiau kaip pvz 83kw 1.6l varikli ir 85w 2.0 varikli, kubatura skiriasi nemazai o kw tik 2kw skirtumas, apie tai norejau parasyt. O va VW 1.9 ir Toyota 2.0, variklio kubaturos beveik vienodas o galingumas skirasi net ant 10kw

vaidaschi

kuro sanaudos dar pliklauso nuo degalines. Su degalais is unoX nuvaziuoju toliau nedu su degalais is lukoj
No one can kill TOYOTA

fennix

Mano nuomone cia vejo kryptis didesne itaka daro, nei degalines zenklas...Aisku del kokybes nesigincysim... buna ir statoile kad vandens i baka ipila...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Henris

Nuo degalines priklauso, tik nzn kodel, su Statoilo kuru nuvaziuoju zymiai daugiau negu su Nestes. Nebent ten pistoletai neatreguliuoti, gal per anksti atsauna ir per mazai ipila. Nzn. Bet sitas fintas pastebetas ne pirma karta.

Tuziukas

as tai vien is statoil pilu ten del keliu centu kad brangeu nematau didelio skirtumo..bet nuvaziuoji usimauni pirstinikes, ranku nesusismardini..ir km daugeu nuleki su statoil..

Tuziukas

turiu tik klausima, ar imanoma pasiredaguoti rodoma kuro vidurki? nes nu ryja man 8 virs 8, tas rodo 6litrus..tas range su pilnu baku rodo 580km...tai jei bakas 60litru..td isvis nesamone gaunasi..

Pulkininkas

CitataTuziukas parašė:
tas range su pilnu baku rodo 580km...tai jei bakas 60litru..td isvis nesamone gaunasi..
Tai tau dar daug rodo:) Aš kai iki pat viršaus pripilu, tai daugiausia kiek yra parodę -508 km :D

mmersass

man pripylus pilna rodo apie 550km :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

drwtsn

o man pripylus pilną rodo ~750km

kaktusas

Negaliu teigti, kad jaučiasi skirtumas, neste ar statoile piluosi, man kažkaip tas pats.
O ipylus baką, jei prieš tai užmiestį važiuota, tai range būna 998km rodo :)

Tuziukas

tai bet kur logika kuro vidurki rodo 6l ryje istikro 8l o pagal range jei 60l 580km tai isvis pieva..ydomus tas borto kompas..