kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

PoBeP

Na, jei i tema... 2.0 D4D mieste mano vairavimas 6.7; zmonos 5.9 :D
Musu koju dydziai skyriasi, tapkes skirtingai sveria?B)

Henris

Tuoj padides tos kuro sanaudos arteja ziema, ir pas mane speju bus kaip praeita ziema, mieste vidutiniskai 7.5l/100km. Trasoj bus apie 5.8l Nes kad nedraskyt variklio prasides pasildymai rtye ir t.t.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

drwtsn

vaziavau neseniai 1500km vienukart (autostrada) tai šiam atstumui vidurkis isejo 5.7. Vidurkis nezinau, 1500/17val~88km/h jeigu jau taip skaiciuojant. Galvojau bus mažiau. Šiaip tai sąnaudos visumoje labai panašios kaip ir Jūsų čia aptariamos.

D4D

Na pas mane masiniuks D4D 05' , tai mieste kazkur 8ltr, o autostradoj apie 6 ltr.Tvarkingai vazinejant. Cia kazkas raso mieste 6.7, jei is tikruju taip yra tai gerai, bet jei gamintojas charakteristikoj naujos masinos raso, pvz 7.8 mieste? Tai kaip gali ne nauja masina imt 6.7?????
Ir dar vienas pastebejimas, kompai nesamones rodo tikrai , paklaida 1-1.5 ltr.

ketvirtasis

Vakar važiavau iš Kauno į Vilnių 4,2 - 4,4ltr rodė kompas tą pačią dieną variau namo 4,2. Sutinku to negali būti, dadedam dar vieną litrą, gaunam 5,2 - 5,5 vistiek (fantastika). Važiuoju labai pastoviai, staigiai nelakstau, nešokinėju, pagreitį darau labai lėtai ir beveik visą laiką laikiau 100km/h.
Kažkokiame laikraštyje buvo straipsnis apie vairavimo būdą. Perskaičiau patiko, dabar taip ir važinėju.

CitataJordan parašė:Siaip mano sanaudos smulkiai isdestytos po kiekvienu mano postu yra zenkliukas su sanaudom, ji paspaudus ismeta smulkia suvestine, nuo pat auto pirkimo pirmuju kilometru.
Pasakyk kaip man pasidaryti tokią nuorodą, tavoji labai patiko.

Giedrius34

Uziregistruok tam saite ir rasyk kiek ipili kuro Lt sumoki bei nuvaziavai...
ტოიოტას გამძლე

rumin

Sveiki, butu idomu suzinoti kas turi Avensi su 2.2 dcat 177ag, kiek sunaudoja kuro miesto salygomis ziema. Mano valgo 10-11l vaziuojant ekonomiskai. Kazkaip daugokai :(
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

bosis

Manau maksimum 8-9 l turėtų pakakt. Maniškė 8 l vidurkio dar neparodė, žiūrėsiu kaip bus prie tokių šalčių (-15-18).
facelift ;)

Virgis13

kalbant apie kompo paklaida corola D4D 2.0 0.5l realiai daugiau suvartoja negu komas rodo. kalbant apie sanaudas didele reiksme vaidina ne tik vairavimo maniera bet ir kuras kuri pilame i masina. Paciam teko su kolegos masina i praha vaziuoti ir buvau apakes kaip pasikeite masina ir kuro sanaudos uzsipylus kuro cekijoje SHELL  degalinej. Kita masina, bet grizus lietuvelen ir apsilankius Lukoil senas traktoriukas grizo :(

rumin

Citatabosis parašė:
Manau maksimum 8-9 l turėtų pakakt. Maniškė 8 l vidurkio dar neparodė, žiūrėsiu kaip bus prie tokių šalčių (-15-18).

Cia pas tave mieste daugiau 8l nerodo ar vaziuojant mieste ir uzmiestyje?
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

bosis

Citatarumin parašė:
Cia pas tave mieste daugiau 8l nerodo ar vaziuojant mieste ir uzmiestyje?

Daugmaž mieste du trečdaliai visų važiavimų.
facelift ;)

drwtsn

paskutiniai trys menesiai tik miestas ir nuolat tik trumpi važiavimai (15km ryte ir vakare). Vidutines sanaudos ~7.3 ltr. Temperatura visada tarp 0 ir -10. d4d

noshell

Previa savininku paklausti noretau, a kiek juju agregatai jama kuro, cia siaip idomumo delei ;)

smaciulis

mano Previa 97m., jama 18 ltr. duju mieste, 15 uzmiestyje.

fennix

Na mano Celikute vasara, ekstremaliai ramiu vaziavimu kely valge 5.8 litro benzino o mieste ~8. Taciau vidutiniskai 7 trasoj 10 mieste kai vaziuoji normaliai. Aisku galima tilpt ir i 4 litrus/100km :) 4 pavara laisvom apsukom riedet uztenka...

O jei norim vazinet "uz dyka" tai visi perkam Honda Genius E. Su 1 litru kuro ji nuvaziuoja nei daug, nei mazai- 2279 km
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!