kuro sanaudos...?

Pradėjo barzda, Gegužė 12, 2009, 10:56:39 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

sveiki kame reples gali buti,kad vakar pravaziavus kazkiek nelygiu keliu spustelejau gazo ir ziuriu,kad vidutines sanaudas pradejo skaiciuot taip tarsi buciau ka tik kuro uzpilys,ta prasme jos kazkaip nusirezetino... Cia gal dar kam taip yra buve ar cia jau kazkokia beda itarti??

AVENSIS D4D CHIP

CitataRalfas parašė:
sveiki kame reples gali buti,kad vakar pravaziavus kazkiek nelygiu keliu spustelejau gazo ir ziuriu,kad vidutines sanaudas pradejo skaiciuot taip tarsi buciau ka tik kuro uzpilys,ta prasme jos kazkaip nusirezetino... Cia gal dar kam taip yra buve ar cia jau kazkokia beda itarti??
buna nusiresetina paciosypac jeigu nuokalneje paliki auto

Ralfas

na man vaziuojant nusiresetino kazkokiu budu... Gal per nelygumus tiesiog susikrate neblogai,nes ten toks asvaltas :) Siaip vat toyotoj borto kompas tikrai nedadirbtas bent jau lyginant su audi nors audi turejau 1998m... Ten visada perskaiciuoja kiek tau liko nuvaziuoti priklausomai nuo vidutiniu kuro sanaudu pakitimo,toyotoje to nera... Bet kada gali pats nurezetinti vidutines sanaudas ir visa kita ko toyotoje velgi negali padaryti...

Gincius

Ir man jis atrodo nedadirbtas. Nėra galimybės nunulinti pačiam. Nerodo kelionės vid. sąnaudų. Nusirezetina tik užpylus nemažiau 20 litrų kuro. Kartais ir to neužtenka. Kai užpili pilną kuro baką, rodo, kad liko kuro nuvažiuoti 596 km. Kelionės metu, daugiau nuvažiavus vėl atsiranda nauji skaičiai. Suprask perskaičiavo.
[mail][/mail]

Ralfas

jo jo cia tai didelis minusas,kad pats nusirezetina ir pradeda skaiciuot nuo pirmo pajudejimo kiek tau liko pravaziuot,nes tik pajudejus momentines vistiek buna iki 20l ir jis iskarto pagal tai paskaiciuoja kiek tu gali nuvaziuot...

Henris

Dabar klausimas ne apie toyotos sanaudas, bet apie mitsubishi Lancer - cia mano buvusi auto, su kuria daba vazineja mano tevukas. Neseniai keite galvos tarpine, nes per viena kampa, leido tepala i isore, viska sutvarke viskas dirba ciki, galva slifavo, nedaug, berods apie 0.2mm. Variiklis 1,6 benzinas 16v 83kw. Pries tai kai as vazineajau mieste imdavo 9-10l uzmiesti priklausomai nuo greicio 6-8l/100km. Kol nekeite galvos tarpines sanaudos buvo panasios (kaip 83kw benzinui manau normalios), po remonto stebuklingai sanaudos nukrito! Dabar misriu rezimu realiais paskaicaivimas gaunasi apie 7l. Ar taip galejo atsitikt,  del galvos slifavimo ir sumazejusio tarpo tarp voztuvu ir stumoklio, ar cia  mano tevukui dziaugtis ir nekreipt demesio, ar reikia ziuret kazka, gal per liesas misinys ir voztuvai nesitepa normaliai?? Nes sake trauka lyg ir nepakito, neciaudeja, beje po visko siek tiek pakele laisva eiga, nes kazkodel laisva eiga buvo apie 700rpm ir noredavo uzgesti, dabar laisva eiga 950-1000rpm padaryta. Kaip manot, cia normalu viskas??
Nes blin sanaudos kaip mano dyzelio dabar pas si benziniuka patapo... Ir beje jis jau 17m senumo :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

horn

Tėvukas matyt tiesesnes kojas turi ir tiek.

cu

nusiresetina ten viskas.
ilgiau tik trip mygtuką stovint palaikykit :)

Ralfas

viskas buvo laikyta,bet to kiek liko nuvaziuot km ir vidutiniu kuro sanaudu pats nuresetinti negali, sitie du dalykai tik automatiskai nusimusa ipylus kuro.

Henris

Citatahorn parašė:
 Tėvukas matyt tiesesnes kojas turi ir tiek.
Tai, kad jis pries tarpines keitima vazinejo apie 3 metus su ta masina ir ede kuro kaip ir su mano vaziavimu pries tai. O daba stebuklai..., nu nebent vasara, lygesni keliai :) Bet, ant 2l kad nukristu, biski nerealu...

fennix

trukus galvos tarpine + mazesnis teplao slegis- mazesne kompresija + neefektyvesnis degimas.

Antra- slifuota galva, kad ir 0.2 mm sake, ne faktas kad nuslifuota ne 0.5. Padidejo suspaudimo laipsnis= padidejo naudingumo koeficientas variklio, automatiskai atsirado daugiau galios prie zemesniu apsuku, kas leidzia lengvesne tapke pasiekt normalu begejimasi. 2 l gal ir nelabai realu, bet litra tikrai imanoma sutaupyt pastacius varikli i tinkama bukle

Any more questions? :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Henris

Tai cia kaip ir tiuningas gaunasi sioks toks :) Blin as vis dar galvoju apie chipboxa, bet dar su vienu snekejau, jis rekomendavo geriau nuvaryt i vimota vilniui, sake sustiguos be boxo kaip turi buti ir jei kas bus blogai tipo turesiu kam knist prota. O boxas sake biski reklaminis triukas, aisku kazkiek pasikeis situacija, bet kiek raso chipo gamintojas tiek arkliu tikrai negausiu ir tiek kuro tikrai nesutaupysiu. Nebent uzsakyt boxa ir kad isitikint statyt ant stendo ir ziuret realu galinguma, bet aisku pries tai reikia ir be tuniningo matuot kiek kumeliu yra jau pabege... Bet iki chipinant man reik ta savo sankaba damust, nes jau pradejo ant trecio begio buksuot, jeu nereikia ir labai smarkiai isibeget. :) Daba varau grynai kaip su automatu. Nuo trcio begio su uzlaikymu :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
Tai cia kaip ir tiuningas gaunasi sioks toks :) Blin as vis dar galvoju apie chipboxa, bet dar su vienu snekejau, jis rekomendavo geriau nuvaryt i vimota vilniui, sake sustiguos be boxo kaip turi buti ir jei kas bus blogai tipo turesiu kam knist prota. O boxas sake biski reklaminis triukas, aisku kazkiek pasikeis situacija, bet kiek raso chipo gamintojas tiek arkliu tikrai negausiu ir tiek kuro tikrai nesutaupysiu. Nebent uzsakyt boxa ir kad isitikint statyt ant stendo ir ziuret realu galinguma, bet aisku pries tai reikia ir be tuniningo matuot kiek kumeliu yra jau pabege... Bet iki chipinant man reik ta savo sankaba damust, nes jau pradejo ant trecio begio buksuot, jeu nereikia ir labai smarkiai isibeget. :) Daba varau grynai kaip su automatu. Nuo trcio begio su uzlaikymu :)
normaliai tas boxas dameta nu gal ne tiek ka jie rašo kad 40% nusvaigo cia biški,bet kokiu 20kw dameta max,kuro apie 0,7litro mažiau jeigu nesmaukai tapkes;)

Scott

O vidutines sanaudas kaip nuresetinti?

Zaroliz

Prisipilti kuro :-)
Na dar galima staigiai pradėti važiuoti,  kartais ir taip nusiresetina

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt