Bluetooth

Pradėjo artasj, Gruodis 22, 2013, 10:55:34 AM

« ankstesnis - sekantis »

artasj

Sveiki, gal kas galite patarti, kaip suderinti Blutouth su savo telefonu SAMSUNG S2 plius. Ka tik isigijui automobili COROLLA VERSO 2007 m. su navigacija, blutouth..., bet nemoku naudotis... :think: . Aciu uz pagalba

a1611a

Citata iš: artasj Įrašytas Gruodis 22, 2013, 10:55:34 AM
Sveiki, gal kas galite patarti, kaip suderinti Blutouth su savo telefonu SAMSUNG S2 plius. Ka tik isigijui automobili COROLLA VERSO 2007 m. su navigacija, blutouth..., bet nemoku naudotis... :think: . Aciu uz pagalba

nežinau kaip Corollo'i su Samsusung S2, bet aš kiek atsimenu viska dariau per telefono nustatymus. pirma įsijungi Bluetooth, kad butu aktyvus, ir sedėdamas mašinoj (degimas ijungtas) per tel paleidi skanavima. turėtu surasti mašinos aparatus, suvedi išmesta koda ir wuolia bluetooth susijungė amžinybei :D daryta ant avensio su samsung išmaniuoju, kurio pavadinimo nepamenu :D
Pirksiu overloką, nebrangiai. Bent sužinosiu, kas tai per daiktas.

Bemsas

O tu isitikines, kad laisvos rankos aplamai yra? Jei stovi gamykline didzioji navi su tacskrinu B9008 tai tik aklas negali meniu surasti telefono. Kitu navi modeliu su Bluetooth nemaciau. Nueini i meniu INFO ten ir pasirenki. Jei Blutufine iranga stovi bbz kokia, tai niekas tau ir nepades.

Tamuto

Pas mane paprasta, be ekrano radija, prisiriša ir valdymas pririšimo balsu. Įdėjus raktelį ir įjungus degimą reikia paspausti ant vairo esantį "mode" - aktyvuosis meniu. Na ir toliau pagal jį. Jei radija su ekranu, neturiu patirties, gal kas kitaip.

Corolla Verso '07 D4D 100kw

JuliusG

Tiesiog reikia pirma nustatyti ant savo navigacijos bluetooth moda,isijungi telefone irgi bluetooth,tada padarai kad tave galetu matyti reikia uzdeti varnele ten dazniausiai gali pasirinkti kiek nori laiko kad butum matomas,ir tiesiog tada ant savo medijos spaudi connect ir lauki kol pasijungs,o jei nieko nejungia,tada meginti per telefona ieskoti savo masinos daziausiai toyota buna pazymeta ir jungti. Sekmes parasyk kaip sekes. Sita visa aprasiau kaip kad ant savo navigacijos TNS 510 > Toyota Prius HACK TNS510

artasj

Visiems, kurie stengiasi padėti, labai ačiū. Tačiau pradedu galvoti, kad pas mane sugedęs bluetooth, kadangi ant vairo paspaudus ir palaikius mode mygtuką, niekas nereaguoja...

Bemsas

Citata iš: artasj Įrašytas Sausis 10, 2014, 12:49:06 PM
Visiems, kurie stengiasi padėti, labai ačiū. Tačiau pradedu galvoti, kad pas mane sugedęs bluetooth, kadangi ant vairo paspaudus ir palaikius mode mygtuką, niekas nereaguoja...

O pas tave aplamai ar YRA bluetooth? Ar tik manai, kad turetu buti? Koks navi modelis? Jei originali navi su Bluetooth, ant vairo turi buti pakelti ir padeti mygtukai.

artasj

pas mane navi P0002, ant vairo yra mygtukai, bet jais valdomas ir radijas...

Bemsas

B9002? Jis neturi blutufo. Jei yra originalus bluetooth, ant vairo desineje puseje turi buti padeti ir pakelti rageli mygtukai. Jei pas tave is desines tik mygtukas DISP - nera nieko.

artasj

vadinasi nėra, labai ačiū info.

artasj

turbūt vokietis buvo įsirengęs ne gamyklinę blutouth įrangą, nes viršuje prie salono apšvietimo yra išvesta kaip suprantu BLUTOUTH  įrangos daviklis kažkoks...

Bemsas

Gamyklines sistemos nesimato masinoje. Mikrofonas stovi apsvietimo plafone.

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Sausis 14, 2014, 15:03:49 PM
B9002? Jis neturi blutufo. Jei yra originalus bluetooth, ant vairo desineje puseje turi buti padeti ir pakelti rageli mygtukai. Jei pas tave is desines tik mygtukas DISP - nera nieko.
Pas mane tik Disp mygtukas, bet originalus bluetooth yra. Knygute irgi prideta buvo.
Bet las mane veikia viskas, palaiko 4 telefonus.

Bemsas

Citata iš: Gmc Įrašytas Sausis 14, 2014, 18:08:26 PM
Pas mane tik Disp mygtukas, bet originalus bluetooth yra. Knygute irgi prideta buvo.
Bet las mane veikia viskas, palaiko 4 telefonus.

Na pas tave originalus, bet sumontuotas veliau, kaip aksesuaras :D Del to ir atskira knygute duota. Jei butu gamykline sistema, nebutu jokiu papildomu knygu, o viskas butu aprasyta pagrindiniame vadove (y). Jei bletooth gamyklinis, ant vairo yra telefono valdymo mygtukai. Veliau imesiu foto, tiems kas nemate :)

Gmc

Va, taip tikrai gali buti :) bet pakelimas ir padejimas veikia su kitu mygtuku ant vairo.