D4D variklio trūkčiojimas

Pradėjo Nerijus630, Gruodis 22, 2013, 11:36:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

Nerijus630

Sveiki,  susiduriau su problema, variklis 2.0 D4D 85kw, vaziuojant virš 2k apsukų spaudžiant gazą mašina sutrūkčioja ir vėl normaliai važiuoja kas galėtų būti? gal kas užsikišę?
TOYOTA AVENSIS 2.0 D4D SIDABRAS

TYRAN

Gal :) Filtrų keitimas ir Diagnostika - tavo draugai.

Nerijus630

TYRAN

Tada arba atmetimo būdu: išsivalai EGR, Pasikeiti/prasiplauni SCV vožtuvėlius, išsivalai MAF, išsipjauni katalizatorių, pasikeiti turbiną, pasidarai kapitalinį, pasikeiti mašiną.... arba pasidarai diagnostiką ir žiūri, ką parodo :)

Ralfas

Taip buna visada ar tik ant salto pradejus vaziuot??

Tiutis

Pas mane tik ant salto pradejus vaziuot ir apsilus toks nezymus silpnas beveik nejauciamas trukciojimas 85kw

Tiutis

egr valytas... bandyta egr ryte atjungus vaziuot vistiek trukcioja... maf atjungus taip pat bandyta ryte vaziuot vistiek juntamas trukciojimas

Nerijus630

man buna kai gazo paspaudi ir apsuku buna virs 2k, sutrukcioja ir vel viskas gerai, kita begi imeti vel gazo duodi ir vel virs 2k apsuku sutrukcioja...

TYRAN

Citata iš: Nerijus630 Įrašytas Gruodis 22, 2013, 17:29:15 PM
man buna kai gazo paspaudi ir apsuku buna virs 2k, sutrukcioja ir vel viskas gerai, kita begi imeti vel gazo duodi ir vel virs 2k apsuku sutrukcioja...

O kodėl ignoruoji Ralfo klausimą?

Ralfas

Tiutis nuimk slangute vakuumo nuo turbinos ir vaziuok ryte, turetu nebetrukciot, bet or netrauks :) cia gryba pjauna tas daiktas i gryba panasus virs turbinos i kuri ir ateina ta vakuumo slangute.

Nerijus630

Ralfas, kad zinok visada tiek ant salto tiek ant karsto...

Ralfas

Na tada tavo beda nera tokia pati kokia buvo pas mane...

Venza

As nesu mates kaip ten pas dyzelius valdosi turbina,bet bandau spet,kad ja valdo vakumas per kazkokia traukele ir gali but,kad ta traukele isdilusi,turi laisvuma ir turbinos atidarymas veluoja.Reiktu patampyt traukeles ir paziuret ar kas nors nera isdile.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Tiutis

stringanti kintamos geometrijos sklendžių sistema... greiciausiai taip ir yra...

Tiutis

Tas voztuvelis(sklende) greiciausiai strigineja... p.s netaip pries tai parasiau...