Corolla Verso reikia pagalbos

Pradėjo Darius, Liepa 01, 2008, 16:12:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

Darius

Sveiki,turiu problema su masiniuku,uzstrigo kuro siurblio voztuvai
gal kas patartu koki nors gera meistriuka i ka kreiptis
masiniukas 2002m 1995cm3 dyzelis
ir gal kas zino del ko taip nutiko
ar cia kuro problema ar tai liga corollu
aciu uz atsakymus

mind

Gerai būtu, kad iš temos pavadinimo suprastum ko nori žmogus , o čia "reik pagalbos", gal tau gelbėjimo ratą pametėt
Ar nebūtų lengviau suprast- " kuro siurblio problema".
 Nebūkit maži vaikai, argi man čia jus mokint?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Darius

aciu sonora
To administratorius : jei padetu gelbejimosi ratas tai kabinciaus ir uz jo;)

Darius

uab "autoexpert man nepadejo nes jie dyzelio siurbliu netvarko.
Teko remonuotis tokviloje,pakeite siurblio voztuvus ir dabar viskas gerai remonto kaina gavosi 1500lt tik gaila ,kad priezasties voztuvu strigimo jie paaiskinti negalejo, ju posakis buvo ,kad ir naujom masinom tokios problemos buna:|

NNZ

o tai kiek visas siurblys butu kainaves klausei, kad jau toks remontas brangus?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Darius

naujo siurblio kaina 3770lt + pakeitimas 300lt ir viso gaunasi 4000lt:|

Darius

Sveiki
tai va mano istorija su siurblio voztuvais dar nepasibaige.
Pakeitus juos po keliu dienu atsirado ta pati problema jie stringa ir dingsta trauka.Nuvariau atgal i servisa " Tokvila" palikau visai dienai
Vakare sulaukiau skambucio is Ju ir pasake kad pasirodo problema yra kuro bake atseit yra pripylta kazkokiu priedu ir uznesa kuro voztuvus todel jie stringa,bet pakeite kuro filtra ir kolkas viskas gerai bet sake ateityje reiketu isplauti kuro baka.
Kas keisciausia ,kad toks servisas negalejo pradeti problemos sprendimo ir gedimo ieskojimo nuo sistemos isplovimo,o puole keisti voztuvus.:@ kam idomu remonto kaina man atsistojo 1800lt ir tai dar ne pabaiga,nes kuro bako isplovimas kainuoja 400lt:o

kubilas

Idomu patapo,kokiu budu tas molis per kuro filtra nuleke iki voztuvu.o gal kartais taip ir atsitiko!? gal kartais reiktu prisimint senus laikus-kad pagerint saliarka ir sistemos darba:pora litru tepalo i kuro baka.