Leidzia tepala per dangteli, ar verta pirkti?

Pradėjo Juliusss, Sausis 10, 2014, 17:15:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Citata iš: Juliusss Įrašytas Sausis 10, 2014, 21:26:03 PM
pas fiziskai ir taiso, kaip suprantau zino ka daro nes nesitiki kad nemokedamas pats taisytu :) Jis man bande aiskinti ka reikia ten nuimti bet as ji sustabdiau nes vistiek nematydamas nesuprasiu..
Galvoju dar apie varijanta kad jam sutvarkius paciam nuvaryti dar i Solorina kad patikrintu. 200LT man atrodo apziura kainuoja.
krc tu jam sakyk taip jei viska jau ale sutvarkei davai varom i centriuka solirina ale ir tu nu tipo jis lai uz savo babkes tikrina nuodugniai,jei viskas tvarkoje tada vadovaukis savo intuicija jau,kitaip nekaip ir reik grieztai,pamatysi sutiks,tik nenusileisk,sakyk jei ne tai pardavinek ta savo auto yz ta kaina o tu kitos paieskosi,neparodyk susidomejimo,suveikia 99,99%

Juliusss

nu va as ir galvoju kad reikia sakyti mazesne kain negu jis parases ir varom i Solorina. Del kainos kaip sakoma va bank eiti, sakyti savo kaina ir permesti jam kamuoluka, tegu jis suka galva kad man maziau skaudetu :) Sutiks tada i Solorina ir ziureti ka pasakys.

Venza

O pardavejas dabar sita foruma skaito,skaito.... :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Juliusss

tegul paskaito, juk zinios apie bet ka yra i nauda :)

Uris

Vasara pirkom  analogiska avensi, trukumu ipatingai nepastebejau, tik cype dirzas.  Pardavejas sake, kad pakeite dirzo itempeja nes pries tai labai  sokinejo dirzas. Technikine praejo iskarto. Po keliu menesiu atsibodo man tas cypimas, issiardziau, priezastis-uzstriges generatoriaus skriemulys. Tuo paciu pastebejau, kad generatorius gan stipriai tepaluotas. Generatoriu pakeite meistras, o del tepalu tai sake, kad praleidzia variklio priekinis dangtelis-remontas kainuotu apie 300Lt. Be to dar yra zymiu, kad pompa praleidinejo ausinimo skysti. Generatoriu pastaciau naudota(kainavo pigiau nei naujas skriemulys) ir jis beje irgi buvo gan stipriai tepaluotas. Manau tepalo praleidimas pro dangteli bus eiline grandininiu D4D liga, tik klausimas ar tepalus leidzia gamykliskai, ar po galvutes tarpines pakeitimo remonto. Del garantinio remonto tai daznai kol pirstu neparodai ir nepradedi irodineti savo tiesu niekas labai ten nepuola visko tvarkyti. Siaip pastrebejau kad per 15000 km reikes dapilti koki 1Ltr. tepalo. Nenuemus variklio apsaugu is apacios to nutekejimo ir nepastebetum.Siuo metu neplanuoju nieko tvarkyti, lauksiu kai ateis laikas keisti pompa, arba variklio galvutes tarpine. Tavo atveju klausimas kaip stipriai praleidzia tepala, ir masinos kaina tikrai  didele.  Mano kainavo 17000 Lt.  O kai siuloma pardavejui pasalinti trukumus tai man kazkaip keistai skamba nes galima tiesiog nuplauti varikli, sutvarkyti tik matomus defektus, o palikti trukumus kuriuos butu galima sutvarkyti tuo paciu remontu, pakeisti tepalus  ir t.t. Ir kad pardavejas pasako apie trukumus tai vertinu labai teigiamai-taupo savo ir mano laika.

kapsis

na siuo atveju   kaip cia kazkas minejo, as geriau imciau su konkrecia ir aiskia beda , kuria buvai rades, siuo atveju  galvos tarpines problema,  kurios aiskus remontas ir  islaidos pakankamai aiskios... o kad  prie 170t prapucia tai cia galima sakyt taip ir turi buti, man prie 150t prapute, vienas sake kad jo tikra rida 120t ir jau galva buvo tvarkyta.....cia loterija iki 200 tukst, kam kada:)  sutvarkai ir pamirsi ta reikala, man toks darbas  kainavo vilniuj(prvaciai) 2000lt su vand.pompa ir orig. detalem!  tereikia issiaisint ar visa kita ok, ar tikrai pardavimo priezastis yra ta tarpine.... O cia pastarasis tepalu prasisunkimas kvepia neaiskia diagnoze ir neaiskiom islaidom, plius jei pats pardavejas neaiskios kvalifikacijos kisa nagus ir remontuoja,o ne varo kazkur i servisa, o tuo labaiu remontuoja ne pries  pardavima, o kai jau potencialus  pirkejas neperka!!!!as kaip tik  nepirkciau masinos po tokio neaiskaus remonto su galimom neiaskiom pasekmem, cia gali buti laikinas remontas del akiu :) 

Juliusss

cia ne tarpines problema o praleidzia pro grandines dangteli. Apie tarpine kalbejau apie kita masina kur rida buvo 170k. Kur leidzia per dangteli tai jis pats apsieme tvarkyti nes solorinoj 1500lt, ir ta kaina ten vien uz darba galima sakyti. Tel ko kad kvalifikacija neaiski tai sutinku. Varant i solorina bus galima paakcentuoti kad atkreiptu demesi ten ar viskas gerai. Gal yra kur tokio variklio brezinys kad galeciau paziureti kur tas dangtelis ir kaip jis atrodo?

Saulius SSS

nesu ardes toyotos variklio. nezinau,kaip ten kas prie ko. seniau teko patureti saab9-5 2.0 benza turbo.tai tas irgi per grandines dangteli leido tepala. bet ten blokas spyzinis,o dangtelis aliuminis. tai kaip ir technologinis brokas,nes aliuminis jautresnis temperaturu svyravimams labiau ,negu spyzius. aliuminis pleciasi,traukiasi ir taip tas tepalas pradeda skverbtis. bet pas toyota irgi turbut dangtelis aliuminis???

o,kas liecia ,kad servise pasake,jog nelabai pasakys ar buvo imta galva , ar ne, tai jie teisus. jei tvarke ne su lomu ir kuvalda,nieko ten nepamatysi. nebent nukeles galva gali pamatyti,kad nefabrikine tarpine (jeigu dar imanoma atskirti). arba jeigu tarpine tikrai nauja dar galima is sono pastebeti.
butu geriau neploves to variklio.nors butu matesi kiek ten apsisike. gal ten nesmarkiai. dar gal variklis buvo gerai perkaitintas,kad pradejo leisti tepalus per sona. cia pardavejo klaida,kad pardavineja masina ne uz 1000litu ir nesutvarko elementariu defektu. tuo labiau,kad kaip sake ,kad pats tvarko. sutvarkys ir ryt bus sveika,grazi. ne tu ,tai kitas nupirks.ciuju lietuvoj avensiai (jeigu dar nesusisuke),eina,kaip ceburekai ir alus palangoj. visu pirma reik masina matyti gal ten visai gera masina. varyk pilnai apziurai ir bus aisku.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Saulius SSS

PS jeigu varysi isolorina,nepamirsk,kad patikrintu ar nera isdege zibintu reflektoriai,nes tu metu modeliams liga. vienos faros restauravimo kaina berods 500 litu.( ogal uz abi ???) kas zinot tiksliau?

panarsiau ir radau. 500 uz abi  :) . kiti raso mokejo 600 ir 800  :think:

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kapsis

Citata iš: Juliusss Įrašytas Sausis 10, 2014, 22:49:06 PM
cia ne tarpines problema o praleidzia pro grandines dangteli. Apie tarpine kalbejau apie kita masina kur rida buvo 170k. Kur leidzia per dangteli tai jis pats apsieme tvarkyti nes solorinoj 1500lt, ir ta kaina ten vien uz darba galima sakyti. Tel ko kad kvalifikacija neaiski tai sutinku. Varant i solorina bus galima paakcentuoti kad atkreiptu demesi ten ar viskas gerai. Gal yra kur tokio variklio brezinys kad galeciau paziureti kur tas dangtelis ir kaip jis atrodo?
tai as ir sakau, jei rinkciausi is dvieju,  as asmeniskai imciau ta masina, kurios  tarpine prapusta.... aisku atsizvelgiant i tai kad abi masinos geros bukles ir  neturi daugiau trukumu....  matai jei jis privarys kazkur laikinai  hermetiko kad nebegtu tepalai(o tai labai tiketina,ba jei jau masina"beveik parduota" tai kam dar prarasti pinigus jei galima laikinai sutvarkyt..... laikino remonto tau ir servisai neivertins.....  jie vertins fakta kad tepalai nebega :) viskas grazu :)
na bet cia aisku tik teorija......  realybej cia jau paciam sprest :)

Juliusss

Nu reikes paziureti ka kalbes del kainos ir jei sutarsiu tai i Solorina patikrinti. Nieko cia manau daugiau nisgalvosiu. Masina juk nenauja...
Dar galvojau apie naujesni modeli bet draugas vazineja su ja ir atkalbejo.. Nezinau ar cia tik jam nepasiseke ar naujesnis modelis jau nevykes..

Saulius SSS

cia tu turi mintyje nuo 2006 iki 2008 ar 2009 ir iki dabar?

Uris

Taip Lt tik pradine kaina buvo kita nors is esmes nelabai turejau prie ko prikibti. Iki jos buvau perziurejes kokius 6 variantus, paskutine atrode ideali lyginant su ankstesniais. Siaip visi trukumai islenda eksploatuojant automobili, mano atveju nebuvo laiko lakstyti pas oficialius atstovus. Kiek zinau Tokvila (turbut ir Solorina) gali pasakyti ar buvo tvarkyta galvutes tarpine pagal garantija. Bet kuriuo atveju loterija, nesu ir as isitikines ar  ja laimejau. Avensis turbut nera ta masina kuri  labai pigiai eksploatuojama, galbut isimtis -benzinine 1.6-1.8l nuo 2006m,bet tokiu labai maza pasiula.