Stogo bagazine

Pradėjo Edvardas76, Sausis 11, 2014, 17:04:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rober

Gerbiami kolegos Vitiok, Tyran ir Ivan.
Ko gi Jūs taip pykstat?  :) Juk Edvardas tik paprasčiausiai paklausė dėl stogo bagažinės, o Jūs tuoj ištrint, uždrausti. Nežinot atsakymo, tai būkit, kaip patys sakot, tolerantiški. Cenzūros mes jau užtektinai matėm, kaip ir kokybės ženklų, kuriais ir žigulius žymėdavo. Nepaisant tos puikios kokybės ir kokybės ženklo, visi persėdome į tojotas  :D Su švente, kolegos  :) :) :)

Edvardai, gerai pagalvok ar tikrai tau tos bagažinės reikia. Aš tai atvirkščiai - nusipirkau mašiną su "ragais", po to - bagažinę, bet ji man per keturis metus tik vieną kartą buvo reikalinga. Norėdamas uždėti, ragus turėsi gręžioti stogą  :O , po to gal bėgs vanduo? Ragai trukdo valyti sniegą, Ir taip aukšta mašina atrodo dar aukštesnė ir todėl nukenčia grožis. Manau, kad dėl ragų šiek tiek padidėja oro pasipriešinimas ir kuro sąnaudos. Yra dar kažkokios bagažinės, kurios dedasi ant stogo be ragų, bet manau, kad tai - nerimta. Ištiesus galines sėdynes į Corolla Verso galima nemažus daiktus įdėti, tad kam ta bagažinė?

eceris

Citata iš: Rober Įrašytas Sausis 13, 2014, 08:36:38 AM
Edvardai, gerai pagalvok ar tikrai tau tos bagažinės reikia. Aš tai atvirkščiai - nusipirkau mašiną su "ragais", po to - bagažinę, bet ji man per keturis metus tik vieną kartą buvo reikalinga. Norėdamas uždėti, ragus turėsi gręžioti stogą  :O , po to gal bėgs vanduo? Ragai trukdo valyti sniegą, Ir taip aukšta mašina atrodo dar aukštesnė ir todėl nukenčia grožis. Manau, kad dėl ragų šiek tiek padidėja oro pasipriešinimas ir kuro sąnaudos. Yra dar kažkokios bagažinės, kurios dedasi ant stogo be ragų, bet manau, kad tai - nerimta. Ištiesus galines sėdynes į Corolla Verso galima nemažus daiktus įdėti, tad kam ta bagažinė?
ir sutikt galeciau su kolega Rober, ir tuo paciu papriestarauti.
   grozis auto ar su ragais ar ne, man asmeniskai dzin-nors su ragais gal dar graziau atrodo. kuro sanaudos jei ir didesnes, bet minimaliai. tikrai skriejant autobanu nesigirdi svilpimo kaip kad vaziuojant su uzdetais skersiniais. o vat stogo pagazines reikia ar ne, cia jau dviprasmybe. su ja vaziuojant manau tikrai kuro 1-2 litrus reikia prideti 100 km, bet vaziuojant i kelione su seima, sutaupoma daug vietos bagazineje jei ant stogo uzdeta. tiesa pasakius turiu ir as nusipirkes-jau daugiau kaip metai, bet dar nenaudojau tos bagazines. maniau praeita vasara isbandysiu, bet atostogos su auto nepavyko-vaikai dar mokesi tuo metu, tad teko lektuvu skristi. siemet zadu ismeginti. bet ar jos tikrai reikes man, nezinau-iki siol tilpdavom ir i bagazine su daiktais. pries perkant, buvau uzsideges pirktis valti su elektriniu varikliu ir ja veztis kazkur i europa prie siltos juros, bet po to apsigalvojau-investuot reikia daug, o naudosiuos mazai. tad bagazine kaip ir stovi iki siol nenaudota...

TYRAN

Citata iš: Rober Įrašytas Sausis 13, 2014, 08:36:38 AM
Gerbiami kolegos Vitiok, Tyran ir Ivan.
Ko gi Jūs taip pykstat?  :) Juk Edvardas tik paprasčiausiai paklausė dėl stogo bagažinės, o Jūs tuoj ištrint, uždrausti. Nežinot atsakymo, tai būkit, kaip patys sakot, tolerantiški. Cenzūros mes jau užtektinai matėm, kaip ir kokybės ženklų, kuriais ir žigulius žymėdavo. Nepaisant tos puikios kokybės ir kokybės ženklo, visi persėdome į tojotas  :D Su švente, kolegos  :) :) :)

O kodėl čia aš paminėtas? Ma rodos akivaizdu, kad aš nepykstu, o raminu pykstančius

eceris

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 13, 2014, 09:26:10 AM
O kodėl čia aš paminėtas? Ma rodos akivaizdu, kad aš nepykstu, o raminu pykstančius
itariu kolega, tamstos avataras neigiamas emocijas sukelia :)

MindaugasB

Citata iš: eceris Įrašytas Sausis 13, 2014, 09:34:29 AM
   itariu kolega, tamstos avataras neigiamas emocijas sukelia :)

Yra tiesos.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

TYRAN