stabdžių kaladėlės..?

Pradėjo barzda, Gegužė 18, 2009, 09:53:49 AM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

Sveiki,
Ar Avensiai po 2003 turi nusidejusių kaladėlių indikaciją...?

ketvirtasis

Citatabarzda parašė:
Sveiki,
Ar Avensiai po 2003 turi nusidejusių kaladėlių indikaciją...?
Vat ir man smalsu sužinoti

zally

Reikia pažiūrėti ar iš kaladėlių išeina laidelis.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Jordan

ne. sake stovi skardele, ir kaip baigiasi kaladeles pradeda cypti.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

donisk

As katik keiciau galines kaladeles, tai jokios indikacijos nera, yra tik toks metalinis galiukas, kuris kaip minejo, kai kaladeles eina i pabaiga, lieciasi su disku ir pradeda cypti. Bet tas metalinis galiukas yra tik is vidines puses. Mano stabdziai kazkada anksciau buvo uzsikirte, tai isorines puses kaladele buvo nutrinta ir pasibaige anksciau nei ta vidine kaladele, kuri turi pranesti apie kaladeliu pabaiga, tai turiu dabar ant disko 1cm plocio israizyta rata :( siulau pasitikrinti paciam kiek liko, ar vienodai liko, nes kol pats nepasikeiti nieko negali buti garantuotas..

barzda

tai man itarimas ir kyla, nes rankinis iki galo užtraukus jau silpnai bestabdo, o diskai tai normaliai paraizyti...

PLIKIS

UAB AUTOPLIKIS
Kaunas

PLIKIS

CitataPLIKIS parašė:
 kaladėlėse nėra daviklių
UAB AUTOPLIKIS
Kaunas

Smac

CitataPLIKIS parašė:
CitataPLIKIS parašė:
 kaladėlėse nėra daviklių
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Smac

CitataSmac parašė:
CitataPLIKIS parašė:
CitataPLIKIS parašė:
 kaladėlėse nėra daviklių
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Jordan

Siadien pasikeiciau priekines kaladeles, nera jokiu davikliu, kaladeles buvo beveik visiskai pasibaige (be mesos) bet sucypdavo tik retkarciais...
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Edvatronas

Citatabarzda parašė:
tai man itarimas ir kyla, nes rankinis iki galo užtraukus jau silpnai bestabdo, o diskai tai normaliai paraizyti...
Man rodos rankiniui atskiros kaladeles yra, o del rankinio gal uztektu patemti rankinio trosus?

Memelis

Rankiniui greiciausiai tos pacio kaladeles yra. Gal kas zino geriau? Pas mane irgi atsilaisvina eiga ir as kiekviena karta keisdamas tepala patempiu trosa. Tiek tos bedos ir tebuna.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

NNZ

na taip uztikrintai nesakyk, nes pas mana tevuka '03 avensisi universalas ir pas ji rankinio atsikrai viduj kaip mazas bugnelis, o patys stabdziai diskiniai.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mind

CitataMemelis parašė:
Rankiniui tikrai tos pacio kaladeles yra. Pas mane irgi atsilaisvina eiga ir as kiekviena karta keisdamas tepala patempiu trosa. Tiek tos bedos ir tebuna.

Gal gali trumpai aprašyt troso patempimą, manau daug kam bus įdomu ir naudinga.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D