Praktiškai nešviečia trumpos šviesos

Pradėjo tomas0520, Sausis 20, 2014, 16:35:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

tomas0520

Sveiki, gal kas susidūrėte, kodėl taip prastai šviečia trumpos šviesos "rav4"  iš lauko atrodo kaip ir normaliai, tik kai įjungi šviesas truputi prigesta skydelis, o iš salono praktiškai nesimato, kad jos būtu įjungtos, bei kas pora mėnesiu perdega trumpų lemputės. Ilgos šviesos ir pažibinčiai normaliai. "Priekinis stiklas ir lempos nuvalytos, lemputės beveik pagal visų gamintojų rekomendacijas". Na šiaip metus atsivažinėjau puikus automobilis tik, kad reikia pastoviai žiema važinėtis su rūko žibintais, o meistrai kaip visa laiką kiekvienas su savo skirtinga  nuomone, tai supratau, kad reiktu atsinaujinti savo savo automobilį ir neprastai būtu pradėti nuo "kardano". Tai gal kas turėjote panašių bėdų parašykit gal užteks puse atnaujinti.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Gal amerikonas pas tave? Todel blogai ir sviecia.

tomas0520

Tikras Europa, o dėl lempučių jau rašiau beveik visų gamintojų patikrinta nebent yra stebuklų, nes keičiant kas du mėnesius patikrinau nemažai ir brangių ir pigių, tačiau nuo to niekas nepasikeitė, man keistai atrodo kai įjungiu šviesas man prigesta spidometro apšvietimas, nors pas kolega taip nėra. 

TYRAN

Citata iš: tomas0520 Įrašytas Sausis 20, 2014, 20:15:36 PM
Tikras Europa, o dėl lempučių jau rašiau beveik visų gamintojų patikrinta nebent yra stebuklų, nes keičiant kas du mėnesius patikrinau nemažai ir brangių ir pigių, tačiau nuo to niekas nepasikeitė, man keistai atrodo kai įjungiu šviesas man prigesta spidometro apšvietimas, nors pas kolega taip nėra. 

Pas mane mago apšvietimas prigęsta įjungus lempas, pas kolegos corolla - skydelis prigęsta. Taip padaryta tam, kad dieną geriau matytųsi, o uždegus faras vakare - nebūtų perdaug ryškus apšvietimas. Prigęsta skydelio/mago apšvietimas, užsižiebia visų mygtukų/rankenėlių apšvietimai. Tavo kolega gal maksimalų ryškumą skydelio apšvietimo nusistatęs.

Bemsas

Ijungi sviesas - spidometras pereina i naktini rezima. Vel padidini ryskuma su ijungtoms sviesom ir visada degs ryskiai. Gal zibintai isbluke, ir prasosi keitimo. TA praejai?

tomas0520

Šiaip TA praeinu telpa jų rėmus tačiau patys pripažįsta, kad taip neturėtu būti, o dėl pačių farų irgi taip galvojau, tačiau kai pamačiau kaip jos šviečia pas avensis kurias pakeitus, vaizdas pasikeitė nesvarbu, kad Taivanis, tai pas mane bent iš išorės atrodo kitaip, kad šviečia normaliai, o dėl skydelio apšvietimo sakiau, kad pas kolega vienas prie vieno Ravas tačiau tokių dalykų nėra o kur reguliuoti apšvietimą žinau.

Andrys

Sveiki, turiu klausymą dėl stovėjimo šviesų RAV4 2009m. Įjungus dienos/stovėjimo šviesas priekyje neįsijungia jokios šviesos, gale įsijungia. Gal kas galit pakomentuot kaip Jūsų RAV4, ar įsijungia priekinės ir jei taip tai kurios lemputės - ar pagrindiniame žibinte ar bamperyje kur įmontuotos priešrūkinės?
Ačiū