Porankis

Pradėjo sst, Sausis 21, 2014, 23:32:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Spręndimas:
1. Atidarę porankio dangtelį atsukame 8 varžtelius (kairėje foto).
2. Nuėmę vidinę apdailą atsukame dar 2 varžtelius (dešinėje foto).
3. Viskas, dangtelis nuimtas. :)
Surenkame atbuline tvarka.

arytis

O kam ji prireike nuimti?

Donis7

Vairuotojas pasirodo terlius, visą ledais ištepliojo. :-]

ketvirtasis

Donis7

Aha. Tai nuėmęs gerą valandą išmirkiau vandenyje pripylęs vanish ir ariel mikso. Puikiai išsiplovė ir jokio blogo kvapo. O vandenėlis tai gerokai purvinas buvo, matyt ne vieną alkūnę savo gyvenime porankis matė. :)

arytis

As irgi savaitgali valiau sedynes. Purviniausia vieta buvo porankis, net blizgejo. Atplovius liko kaip naujas beveik

ketvirtasis

Man kažkaip įlipus į auto iškart alkūnė ant porankio pati pasideda savaime.
Įlipau į dukros jariuką, o ten nėr porankio tai vos tarp sėdynių "nenukritau" nedaug trūko.

Naujokas

Apsitraukit oda, arba isidekit odini, nebus minetu bedu  ;)

arytis

Tada alkune prilips per karscius

ketvirtasis

Citata iš: arytis Įrašytas Rugpjūtis 14, 2015, 05:54:19 AM

"O kai prilips alkūnė išlipt negalėsi ir žiūrėk nenumirk"
Niekas ten nelimpa, tik poto su šlapiu skudurėliu pavalai biskutis chemijos ir gražumėlis

MindaugasB

Citata iš: arytis Įrašytas Rugpjūtis 14, 2015, 05:54:19 AM

Nelimpa alkune, tik jeigu ant saules palieki, poto buna karsta padeti ta alkune :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Donis7

Nematau problemos su medžiaginiu porankiu. Jį išplauti užtrukau gal 10 min. (5 min ardymui). Durnai atrodys medžiaginis salonas ir odinis porankis, esu matęs foto internete, tai nepatiko toks vaizdas. Bet čia kiekvienam pagal skonį. :)

MindaugasB

Citata iš: Donis7 Įrašytas Rugpjūtis 14, 2015, 12:10:17 PM
Nematau problemos su medžiaginiu porankiu. Jį išplauti užtrukau gal 10 min. (5 min ardymui). Durnai atrodys medžiaginis salonas ir odinis porankis, esu matęs foto internete, tai nepatiko toks vaizdas. Bet čia kiekvienam pagal skonį. :)

Kokreciai butent taip ir atrodo mano grabavozas, kuri droziu paskutiniu metu :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

mind

KLausimėlis ne į temą, ar vairas odinis nusitrina ar purvu apsineša?gal kas bandėt valyt, plaut ar kaip nors atnaujint?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Bemsas

Citata iš: mind Įrašytas Rugpjūtis 14, 2015, 23:17:20 PM
KLausimėlis ne į temą, ar vairas odinis nusitrina ar purvu apsineša?gal kas bandėt valyt, plaut ar kaip nors atnaujint?

Ploviau su ukiniu muilu. Gerai issiplove.