Toyota Corolla Verso: pirkimo gidas

Pradėjo Niurkt, Sausis 29, 2014, 14:27:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

mirko

kiek zinau tai prabegus apie 220 tuks. o siap sako stovis ledinis :)

ToyotaClub

Kas vienam ledinis kitam visai kitaip gali atrodyti.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Bemsas

Citata iš: mirko Įrašytas Rugpjūtis 29, 2014, 11:03:07 AM
kiek zinau tai prabegus apie 220 tuks. o siap sako stovis ledinis :)

Tai normali rida. I lietuva veza tik 180 arba 220. Kitu labai sunku pamatyti.

mirko

Vieno draugo pazistamas parduoda, tai net nezinau ka daryti.
kad paskui nebutu, kad draugas liks kaltas, kad parekomendavo :)

mirko

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 29, 2014, 11:14:10 AM
Tai normali rida. I lietuva veza tik 180 arba 220. Kitu labai sunku pamatyti.

Tai sakai bus atsukta?

ToyotaClub

Tikriausiai visu LT parduodamu is uzsienio atsuktos. Lietuviska kaina.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

tevas

Yra, ko gero, ir neatsuktu, tik mazai. Ypac zinant kokios kainos mazom ridom yra vakaru rinkose. Dauztu dazniausiai rida tikra.

Venza

Mano pazistamas is vokieciu grizo su Mercedesu A klases 2004m.Rida 550000km,o stovis... :O .Parode draugeliui kuris uzsiima masinomis ir paklause kiek gali but pravaziaves,tas sako iki 100 000km max.  :-] .Nedazyta,nedauzyta,vairas kaip naujas.As aplamai nelabai suvokiu kur daktaras su ta masina galejo tiek prasukt?Naktimis i Prancuzija pas mergas vazinejos ar ka?  :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Na paskaiciavus, nera sunku paadryti tiek km. Is Vilnaius i Kauna i darba vazinek ir prisuksi. 100km i viena puse magistrale. Kas su ja atsitiks? I savaite gaunasi 1000km. Vokietis ta 100km greiciau nuvazios nei mes cia vietoje per kamscius i darba :D

Niurkt

Citata iš: Venza Įrašytas Rugpjūtis 29, 2014, 13:31:44 PM
Mano pazistamas is vokieciu grizo su Mercedesu A klases 2004m.Rida 550000km,o stovis... :O .Parode draugeliui kuris uzsiima masinomis ir paklause kiek gali but pravaziaves,tas sako iki 100 000km max.  :-] .Nedazyta,nedauzyta,vairas kaip naujas.As aplamai nelabai suvokiu kur daktaras su ta masina galejo tiek prasukt?Naktimis i Prancuzija pas mergas vazinejos ar ka?  :D

Čia juk normalu  :) Va pirko sharaną 2011 metų su 190k km beveik ir dauguma ten tokios.
O Lietuvoj kai visos 02-08 metų turi vienodai po ~200k ridas tai juokinga  :)

Vienžo dėl ridos visada galima bandyt pasitikrint atstovybėj, tik va man nepatinka kad prancūzas toj nuorodoj. Kiek prancūzų teko matyt, tik išorė gražiai o poto lįst pradeda. Asmeniškai prancūzų mašinas žiūrėjau jeigu visiškai nieko nebūtų. Aišku visur būna išimčių, reik gyvai žiūrėt.
Buvo: '95 BMW 316i Compact / 75 kW
Buvo: '99 Alfa Romeo 156 1.8 Twin Spark / 106 kW
Yra: '06 Toyota Corolla Verso 2.2 D4D / 100kW

mirko

o tai iš kur geriausiai žiūrėti?
Anas variantas man nepatiko, nuotraukoje nieko realybėje visai kita mašina :)

naujas32

Citata iš: mirko Įrašytas Rugsėjis 01, 2014, 09:14:03 AM
o tai iš kur geriausiai žiūrėti?
Anas variantas man nepatiko, nuotraukoje nieko realybėje visai kita mašina :)
ziurek stovi o ne is kur yra tiek vokieciuose tiek prancuzuose pilna lavonu

Egis_

Citata iš: naujas32 Įrašytas Rugsėjis 01, 2014, 09:26:36 AM
ziurek stovi o ne is kur yra tiek vokieciuose tiek prancuzuose pilna lavonu
labai teisingai pasakyti. Pirkau Vokietijoje corolla verso su prancuziskais dokumentais( matomai aiksteles savininkui vokieciui apsimokejo ja ten nupirkt ir pastatyt Vokietijoj pardavimui), taciau stovis kaip naujos. Visi varztai, dugnas, po varikliu visi tvirtinimai, kronsteinai - viskas kaip nauja. Vokietijoje eksploatuota buvau jau seniai mates. Nuomone yra susidariusi kad is italu visos buna masinos baisios, taciau buna tikrai ir isimciu. Yra tam tiki stereotipai susidare apie tam tikru saliu auto, is dalies jie teisingai, taciau tikrai buna ir isimciu ir galbut jums pasiseks ir susidarusios nuomones apie tam tikros salies auto jusu akyse bus totaliai paneigtos :)

Bemsas

Is italu 90% masinu lavonu su atsuktom ridom (ridos 10m senumo masinu 60-140kkm, kas tikrai kelia juoka vien paziurejus i masina), ir tik 10% tvarkingu, bet su realiom ridom. Cia ~2010m dyzelis ~200kkm.

mirko

Turiu klausimą dėl DPF filtro. Ar d4d 100 kw buna šitas filtras, ar tik d-cat 130 kw jie yra?