Avensis II pirkimas turguje

Pradėjo Mindaug, Vasaris 23, 2014, 22:13:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Egis_

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 05, 2016, 14:50:42 PM
Labai smarkiai užkelta kaina.
pritariu, taciau Vilniuje tokia realybe su tomis kainomis, kartais tenka ir paciam atiduoti automobili pardavineti Vilniuje aiskteleje, kadangi mazesniame mieste parduoti sunkiau ir zmones nera toki turtingi kaip didmiestyje. Gaila tik tiek, kad kai paskambina is Vilniaus zmones ir pasakai, kad automobilis nuo Vilniaus 150km, tai jiems atrodo, kad vaizuot reikes iki pacio kosmoso :D nes toliau Vilniaus zenklo bijo/neturi laiko/nenori vaziuoti.

ketvirtasis

Nuvažiuoti nebėda, bet kai pardavėjas pribūria visokių nebūtų dalykų, o realybėje - "lavonas". Ne tai kad pardavinėti, o į EMP vežti reik. Tai pats pagalvok 300km lakioti tam kad į "lavoną" pažiūrėti, sory jų ir taip gatvėse pilna.

Egis_

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 05, 2016, 15:36:04 PM
Nuvažiuoti nebėda, bet kai pardavėjas pribūria visokių nebūtų dalykų, o realybėje - "lavonas". Ne tai kad pardavinėti, o į EMP vežti reik. Tai pats pagalvok 300km lakioti tam kad į "lavoną" pažiūrėti, sory jų ir taip gatvėse pilna.
nu tai tvarkoj tada, toliau Vilniaus zenklo niekur ir nevaziuok ir toliau ''galvok'' jog visos masinos esancios toliau uz Vilniaus zenkla yra lavonai ir tinkamos tik i EMP, tuomet busi tikras dziaugsmas Gariunu pieriekupui, pas kuriuos dauguma automobiliu ir atvaziuoja is Marijampoles, Kauno ar Taurages pirminiu vezeju ;)

MindaugasB

Gariunuose rasti normalia masina sau vazineti yra uzduotis nelengva, bet bandyti galima loterijoje zaisti :) Siaip tai jeigu is vokieciu, tai reiketu vistik prie sitos 10 metu senumo masinos prideti bent 200 tukst. rida ir gal bus panasiau i realybe.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Toliau nuo didesniu miestu lengviau surasti normalia masina uz protinga kaina. Visi juk nori pirkti masina, kad apziurai ja atvarytu tiesiai i namu kiema :D Daug teko matyti variantu, masina Sirvintuose kainuoja 3700eur, o po keliu dienu Vilniuje 4300 stovi ta pati .

Egis_

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 05, 2016, 23:27:17 PM
Toliau nuo didesniu miestu lengviau surasti normalia masina uz protinga kaina. Visi juk nori pirkti masina, kad apziurai ja atvarytu tiesiai i namu kiema :D Daug teko matyti variantu, masina Sirvintuose kainuoja 3700eur, o po keliu dienu Vilniuje 4300 stovi ta pati .
labai teisingi pastebejimai. Man dazniausiai paskambine is Vilniaus ''inteligentai'' paklausia ar butu galimybe atvaryti i Vilniu aprodyti automobili :D Sakau, o ka man daryti tuomet jeigu jus nepirksit jos? :D Siai dienai esu daugelyje atveju pastebejes, kad visi visko nori padeto ant lekstutes, niekas perdaug nenori ideti savo pastangu, visi nori visko ''gatavai''.

Violeta28

taip kaina tai smarkiai uzlenkta🙁 bet kolkas nieko gero nera. kur tik nevaziavom ziuret ir i kauna ur i utena ukmerge bet benzina toyta sunku rasti ir dar kad kaina butu normali ir lati masina neuzdroztinta bet...

Venza

O tai butent ant Avensio uzsicikline esat?Kitokie modeliai netinka?Is amerikonu neziurit?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Egis_

Citata iš: Violeta28 Įrašytas Liepa 06, 2016, 12:57:35 PM
taip kaina tai smarkiai uzlenkta🙁 bet kolkas nieko gero nera. kur tik nevaziavom ziuret ir i kauna ur i utena ukmerge bet benzina toyta sunku rasti ir dar kad kaina butu normali ir lati masina neuzdroztinta bet...

Ponia ar panele, atsiverskit prasau saita mobile.de ir paziurekit kiek Vokietijoj kainuoja normalaus stovio avensis ;) tuomet praeis noras/atsiras supratimas,kad  uz pirma lietuvisko autopliuso kaina nupirkti idealia masina yra nerealu (nors nemazai lietuviu pradeda ziureti nuo pigiausios, taciau tik supratima turintys zmonos toliau savo biudzeta didina proporcingai masinos stoviui :D Ne i tema : pardavinejant Toyota, man patinka, kad skambinanciu nebuna daug, taciau dauguma is ju rimti, tikri potencialus pirkejai. Pardavinejant VAG'ena tuomet skambina bei ziuri daug, taciau potencialiu pirkeju - mazuma.

ketvirtasis

Citata iš: Egis_ Įrašytas Liepa 06, 2016, 00:02:52 AM
labai teisingi pastebejimai. Man dazniausiai paskambine is Vilniaus ''inteligentai'' paklausia ar butu galimybe atvaryti i Vilniu aprodyti automobili :D Sakau, o ka man daryti tuomet jeigu jus nepirksit jos? :D Siai dienai esu daugelyje atveju pastebejes, kad visi visko nori padeto ant lekstutes, niekas perdaug nenori ideti savo pastangu, visi nori visko ''gatavai''.
Na visų nuomonė tokia jei ne didmiestyje tai ne perekūpas ir sąžiningas. Aha pravažiavau 170+170, o ten dar didesnis "žulikas" pasiunčiau išvažiavau. Anaiptol žulikų pilna ir kaimukuose, juk perekūpas jei neapgaus - nepragyvens, jų dalia būti nesąžiningais.
P.S. pirkome šį mašiniuką Kauno turguje tikrinome ir be jokių (absoliučiai jokių) bėdų jau antri metai ramiai drąsiai važinėju. Servise buvau tik kai padangą pradūriau, užtaisė ir vėl be jokių "stresų". Tai vat ir iš perekūpų galima gerą auto nusipirkti tik kainykė buvo panaši į mobile.de matyt ne bereikalo.

tadusia

Citata iš: Violeta28 Įrašytas Liepa 06, 2016, 12:57:35 PM

O tai jus ta avensi ziurejot, kaina derinot. Perkat automobili sau, zadat eksplotuot ilgai? Nepagailekit to tukst., sutaupysit veliau ant remontu, nervu. O rida benzininei normali

Egis_

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 07, 2016, 10:52:30 AM
Na visų nuomonė tokia jei ne didmiestyje tai ne perekūpas ir sąžiningas. Aha pravažiavau 170+170, o ten dar didesnis "žulikas" pasiunčiau išvažiavau. Anaiptol žulikų pilna ir kaimukuose, juk perekūpas jei neapgaus - nepragyvens, jų dalia būti nesąžiningais.
P.S. pirkome šį mašiniuką Kauno turguje tikrinome ir be jokių (absoliučiai jokių) bėdų jau antri metai ramiai drąsiai važinėju. Servise buvau tik kai padangą pradūriau, užtaisė ir vėl be jokių "stresų". Tai vat ir iš perekūpų galima gerą auto nusipirkti tik kainykė buvo panaši į mobile.de matyt ne bereikalo.
na supranti,heigu nori atrasti gera kainos/kokybes santyki,turi neapsiriboti vien Vilniaus zenklu ;) jeigu taviskiu atveju viena karta buvai apgautas nuvaziaves tuos 170km i kita miesta ir neradai ''ledo'', tai nereiskia,kad visi kiti variantai irgi bus panasus i ziuretaji ;)Buna Vokietijoj nuvaziuoji 1000km pirmyn atgal apziureti masinos ir grizti nieko nepeses ;)

ketvirtasis

Tad dabar laikausi taisyklės perku auto tik Kaune, jei nėra - vadinasi nėra aplamai (lauki).

Egis_

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Liepa 07, 2016, 16:29:48 PM
Tad dabar laikausi taisyklės perku auto tik Kaune, jei nėra - vadinasi nėra aplamai (lauki).
:D :D :D