Auris navigacijos montavimas

Pradėjo mangum, Kovas 03, 2014, 13:19:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Cia kaip pasiseks rasti. Seip grubiai ~1000lt

S_Kulikauskas

Aš buvau sumanęs iš ebay nupirkti Aurisui pritaikytą Kinietišką androidinį grotuvą, bet to nepadariau, o dabar manau gerai kad pinigų neišmečiau, nes vistiek klausausi tik radijos, o navigaciją turiu telefone. Ir beje niekas vagių nevilioja :) .

mangum

Nemazai tiesos yra Tavo zodziuose.

Bemsas

Na bet grazu (y) , yra telefonas, tepalu keitimai ir t.d. Beje reikes dar mikrofono papildomai, jei noresi naudotis handsfree

MindaugasB

As irgi tik ant Aurio atsisedes degiau kaip norejau Navi, o poto praejo po truputi. Paskaiciavau, kad bus labai gaila jeigu vagys islups, o dabar jau kazkaip ir nebereikia :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

sinkleris

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 03, 2014, 22:49:48 PM
As irgi tik ant Aurio atsisedes degiau kaip norejau Navi, o poto praejo po truputi. Paskaiciavau, kad bus labai gaila jeigu vagys islups, o dabar jau kazkaip ir nebereikia :)

Tie patys jausmai ir mane buvo apėmę bet kai pagalvojau kišt 1000 Lt ir po to vieną rytą rast išdaužtą langą su išdraskyta panele, noras ataušo. Jei jau yra poreikis navigacijai už tuos pinigus gali nusipirk labai gerą ir turėsi ilgam ir naudosi bet kurioje auto.

Bemsas

Man atrodo, kad ju nevagia, nes nera paklausos. Kur kisi toki maga? Tik i kita Auris. Tai kam ji vogti? Pabandyk dar isimti ji graziai, ardymo daug. Geriau surasti Passat B6 ir islupti RNS, kuris tinka beveik i visus VW. Zirmunose pavare neblogai neseniai, per nakti 11 navi islupo is VW. VW navi nuimti uztrunka max 5min. Nuemi remeli aplink ir atsuki 4 varztelius.

MindaugasB

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 04, 2014, 10:19:02 AM
Man atrodo, kad ju nevagia, nes nera paklausos. Kur kisi toki maga? Tik i kita Auris. Tai kam ji vogti? Pabandyk dar isimti ji graziai, ardymo daug. Geriau surasti Passat B6 ir islupti RNS, kuris tinka beveik i visus VW. Zirmunose pavare ne...ogai neseniai, per nakti 11 navi islupo is VW. VW navi nuimti uztrunka max 5min. Nuemi remeli aplink ir atsuki 4 varztelius.

Rugpjuti KASKO baigsis, tai reikes pasiklausti brokerio ar pakiltu, jeigu navi isdeciau.

O gal kas siaip is bendro zinot?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bemsas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 04, 2014, 11:07:15 AM
Rugpjuti KASKO baigsis, tai reikes pasiklausti brokerio ar pakiltu, jeigu navi isdeciau.

O gal kas siaip is bendro zinot?

Greiciausiai reikia drausti kaip papildoma iranga. Juk fotkina salona draudziant Kasko. Pagal VIN matosi gamykline komplektacija.

MariusMarco

Parduodu b9005, veikia visos funkcijos, balso komandos, b`fas, galine vaizdo kamera-veikia. galima viska pademonstruot 600lt 860082535