Toyota Previa

Pradėjo wisper, Liepa 05, 2008, 16:14:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

wisper

Susidomėjau šiais automobiliais ir visai norėčiau tokį įsigyti :) http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1894199 manau tikrai geras variantas :) Gal kas ką gero ar blogo girdėjot apie šį modelį?
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

ToyotaClub

Nepamenu dabar kur esu skaites bet kiek pamenu kad sis automobilis yra neblogas neskaitant siu silpnu vietu pavadinkim minusais :) variklio sutepimo sistema, bet gerai isbalansuota nes variklis centre ziema gerai nes diferiancialas blokuotas nelabai klimsta,blogas priejimas prie variklio, ileidimo sistemos korozija, ausinimo sistema, ipurskimo sistema, kondicinierius detales yra pakankamai brangios ir didelis automobilis :) varomas galiniais ratais nepriklausoma vaziuokle ir patikima ,bet siknos dominavimas jauciasi posukiuose :) degalu sanaudos dideles 11 litru tiek mieste tiek uzmiesti :) vidus erdvus kiek pamenu apie ji rase :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

kubilas

Previa man lab patinka . garas auto.tik pirkdamas gerai patikrink,ne viskas auksas kas taip ziba ,kaip toje foto. kaip jos motor,automatin deze(baisu net kaina isivaizduoti jei sugestu).kaimynas neatsidziaugia,ir sanaudos neperdideles, ir kol kas neluzo niekas.

wisper

Tai ta foto kaip pvz tik, pirkdamas tikrai viską kruopščiai patikrinčiau :)
Jei automobilis trukdo šeimai, reikia mesti... ... šeimą... :)

Toyota Avensis I 1.6l. 81kW.

[

nkd

Turiu tokia problema , mano previjoj vostuvai pradege , nu bet problema ne cia , vnz nujemiau dangteli galvos , isemem lauk ismetimo velena , liko isiurbimo , bet niekaip nenujemam grandines , ta viena itempeja radom kaip paleisti , o kaip tau kuris virsui grandines ? veleno sukinet negalima nes tada sukasi kartu ir grandine , esam usizymeje , bet pabegs degimas tai nekas , tai kas turi kokiu minciu kaip ten ta grandine nusijema ?

Turiu klausimą - kur taisyti Previa? Pabodo man meistreliai visokie, kurie nieko nenutuokia ir ne taiso, o gadina... Modelis vis tik retokas, tad gal turite kas patikrintą meistrą, pas kurį būtų galima ramia galva nuvažiuoti? Į originalų servisą nenoriu važiuoti, nes kainos pas juos kosminės...

Ačiū

vytouts

didelis prasymas previju turetojams nuo 2000mkas galetu paskolinti metu pabaigai galines sedynes,nes atsirado didele problema.kai pirkau,tai be galiniu sedyniu,pazadejo per pora savaiciu pristatyti,bet praejo jau puse metu ir likau ant ledo.vilnieciai atsiliepkit;)
noreciau papildyti previa raudonaja knyga...

juozas2

Nenorejau kurti naujos temos ir siukslinti forumo,todel savo durna klausima parasysiu cia(gal nesupyks temos autorius)-keiciant tepalus senojoje previjoje,kaip ten yra su tuo papildomu tepalo bakeliu po kapotu-ar per karterio isleidimo varzta ir is to bakelio tepalas isbega,ar kitokiu budu reikia ji is ten "isprasyti"-juk pakeisti turbut reikia visa-nezinia,koks tepalas pries tai buves...Aciu.