D4D 2.0l 85kw, ar 93kw ar 2.2 110kw

Pradėjo vincas, Kovas 10, 2014, 14:36:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Saulius SSS

Povilai07 pas tave labai geri palyginimai...BMW 3.0 144kw (jeigu apie ta.naujesni dar galingesni) ir 2.2 130kw... O tu nebandei palyginti dar su kokiu traktorium del galios? Tiesiog palyginimui pasirinkai ne tai,kas butu vienodo galingumo,o tai su kuo esi vaziaves. Beprasmiska diskusija
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Povilas07

Jo, truputį nusišnekėjau vakar. Ir palyginimą neadekvatų nurodžiau. Tiesiog nervuotas namo grįžau, kai autostradoj Espace'as mano Toyočiukę be vargo padarė, tai ir nutariau išsiliet. Atsiprašau visų kam teko skaityt tuos beprasmius postus.

Bemsas

Citata iš: Povilas07 Įrašytas Kovas 11, 2014, 09:46:35 AM
Jo, truputį nusišnekėjau vakar. Ir palyginimą neadekvatų nurodžiau. Tiesiog nervuotas namo grįžau, kai autostradoj Espace'as mano Toyočiukę be vargo padarė, tai ir nutariau išsiliet. Atsiprašau visų kam teko skaityt tuos beprasmius postus.

Kiek tau metu, kad nervas paima, kai tave kazkas aplenkia?

Tiutis

Pas mane 110kw ir tikrai espaces nedaro :-]   

Povilas07

Ten buvo ne lenkimas, o kokių 15km gaudynės. Tiesiog pacaniokai su tėvų mašina sugalvojo padurniuot, aplenkė ir kirto per stabdžius, o kai bandai juos aplenkt mina tapkę. Kad ir kaip gerai D-CATas trauktų, vis vien prieš 3.5 v6 nepasišakosi. Žodžiu viskas tvarkoj, grįžtam prie temos.

Ralfas

jus cia sportininkai su toyotom ar kaip yra??? Toks jausmas kad kai kurie istisai vazineja sportiniu rezimu, kazka istisai lenkia ir aplenkt negali.

mosquito

..twin turbo mosquito..

Donis7

Esu F1 mylėtojas, tai bolido variklio garsas labai, labai keistai skamba Espace formoje. Bet vaizdelis liuks, užskaitau šitą :D

MindaugasB

Jeigu kazkoks asilas per stabdzius kirto ir vaziavai ne vienas o su zmona ar draugu, tai 112 paskambini ir pasakai apie toki debila. Jeigu autostradoje ar regioniame kelyje kuris ilgesnis tarp miestu, tai prisistato balta masina su mirksinciu stogu.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

TA

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 10, 2014, 17:19:47 PM
tuom, kad 110kw tai ne D-cat, trauka gera, kazkokiu esminiu bedu jis kaip ir neturi, grandine, o ne dirzas, nera dpf. 85kw kaip ir silpnokas, kuro ekonomijos nebus ir dezes tik 5 begiu, bet jis neturi galvos praputimo problemos.
o yra būdas prieš perkant automobilį patikrinti ar yra ta problema su galvos prapūtimu?

Saulius SSS

Issipletimo dakelyje matuoji duminguma ar CO2 kaip cia aiskiau pasakius.

TA

O 2.2 110kw yra/būna DPF filtras? kaip žinoti ar jis yra ar ne?

Saulius SSS

TA

Nuoroda numestum, paskaityčiau, bet suprantu, kad sunku, tai dėkui ir už tiek.

Bemsas

Citata iš: TA Įrašytas Kovas 11, 2014, 12:38:11 PM
O 2.2 110kw yra/būna DPF filtras? kaip žinoti ar jis yra ar ne?

Corolla verso turi toki motora. Naudokis paeiska, krypti nurodziau.