Klausimas dėl guolio čirškimo

Pradėjo t0mas, Balandis 26, 2014, 01:28:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

t0mas

Kai užsivedu mašiną ir variklis nėra pasiekęs daribės temperatūros, yra triukšmas iš diržų pusės, čirškia. Atrodo, kad guolis, nes nelabai tėra cypimo (nors gal menkai). Labai primena kaip kokį išsausėjūsį guolį. Prieš porą mėnesių keičiau visus diržus ir prašiau, kad sutikrintų guolius ir pakeistų kurie eina šaibom, bet rado nudėvėtą tik vieną.
Tai norėjau paklausti, ar gali guoliui būti toks kuriozas, kad kai darbinę temperatūrą pasiekia, jis nustoja čirkšti? Nes man būtent taip ir yra. Na, gal jis kažkiek dar kelia garsą po kapotu, bet tikrai nebe tiek.

arunaskeras

Vandens pompos guolis dazniausiai cirpia kol saltas. Gali buti ir su kitai tas pats
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

egariukas1

Tavo vietoj meginciau generatoriaus dirzeli patempt,jis labai keistai cirskia kai buna laisvas

Erniz

Pas mane cirske , vairo stiprintuvo/kondicinieriaus dirzo itempejes. Nuemiau, pamirkiau tepale kelias valandas ir nustojo.Bet del visa ko nusirasiau guolio numeri, nes jei vel prades tai sakiau keisiu guoli. Tiesa, gal kas zinot ar , pagrindinio dirzo parazitu skriemuliu guoliai issima , ar keiciasi su visu parazitu ( D-4D 81kw)?

AvensisGK

Pagrindinio dirzo guoliai keiciasi su viskuo. Vairo stiprintuvo itempejo guolis isiima ir galima pakeisti atskirai. Kainuos zenkliai pigiau.

kalava

Man 93kW varikliui dirzo itempejas keiciasi tik su kronsteinu
. Kaina autotojoj ~900 lt buvo, kitose parduotuvese nebuvo.

tai baigesi tuo, kad nagingas meistriukas nupresavo, uzmove koki tai skriemuoli nuo saabo pritekino ir viskas atsiejo apie 40 ar tai 70 lt.
cia pries 3 metus taip buvo
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

egariukas1

Citata iš: AvensisGK Įrašytas Gegužė 01, 2014, 07:31:47 AM
Pagrindinio dirzo guoliai keiciasi su viskuo. Vairo stiprintuvo itempejo guolis isiima ir galima pakeisti atskirai. Kainuos zenkliai pigiau.
25 litai guoliukas.