Rusiskas dyzelis?

Pradėjo fidelis, Birželis 22, 2009, 21:15:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

audrius

kiek esu girdejes, kad be akcizu ir mokesciu kaina apie 1.8 lt
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

NNZ

Citataaudrius parašė:
kiek esu girdejes, kad be akcizu ir mokesciu kaina apie 1.8 lt
nu va ir skaičiuok mažesni mokesčiai=pigesnis kuras nei pas mus.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Markelo

Kiek panašiai litrų dyzelio lieka kai užsidega lemputė?
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

lioska

pas mane bent apie 7 litrus
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

Markelo

Tai tada taip ir yra.. Uzsidegus lemputei (kompas rode, kad dar galiu nuvaziuoti 140km) dar pavazinejau iki (liko 80km), nuvaziavau piltis degalu ir pilant pistoletas sustojo ties 53 litrais, daugiau ir nepyliau.. Jeigu bakas 60l talpos , pagal viska taip ir gautusi, kad lieka apie 7litrus. Ačiū lioska
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

Gincius

Kelis metus iš eilės Estijoje Avensis II buvo perkamiausias naujas automobilis. Kai pasipylė garantinių tojotų variklių gedimai, dileriai pradėjo tyrimą. Jų išvada buvo paprasta. Bloga kuro kokybė. Virš 50% kuro Estijos rinkoje yra rusiškas. Sėkmingai gedo ir dyzelinės ir benzininės mašinos. Toyota dileriai per spaudą, paštu, atstovybėse įspėjo naujų auto savinin kus, kad gedimų atveju dėl blogos kuro kokybės, remontas bus atliekamas už savininkų pinigus. Tai 2-3 metų senumo istorija, plačiai apršyta spaudoje.
Vasarą teko bendrauti su estais. Jie pasakė, kad tai primiršta, bet neužmiršta istorija. Jei turi tojotą - pili tik gerą kurą iš žinomo tinklo kolonėlės ir jokio rusiško dyzelio ar benzino.  Tuo labiau, kad visos bylos teismuose tojotų savininkų buvo pralaimėtos.
[mail][/mail]

Memelis

Del tokiu dalyku man kazkai ir nekyla ranka eksperimentuot ir bandyt savo variklio galimybes. B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

tadusia

va man idomu kaip rusyne zmones vazineja jei ju degalai tokie niekam tike?

Aivis

Rusijoje pagrinde visos mašinos benzininės,ten benzinas pigus ir jie neturi noro vargti su dyleline mašina žiema.O jei kas ir važinėja su dyzeliu,tai daugumoj ju dyzelei paprasti ir jie nebijo rusiško kuro.
Gazas dugnas .......

skabe

Vazinejant paprastu Toyota Avensis TD gali pilti ir rusiska dyzeli - jis vaziuos. Gal kiek silpniau trauks, bet tikrai vaziuos. Taciau kas liecia naujesni D4D varikli, jam tikrai nerekomenduojama toks dyzelis. Pats patyriau tai pries gera savaite: uzsipyliau rusisko dyzelio is kalonkes, vaziuojant per daug nieko nepajauciau. Kita ryta kuriau masina ir pirma karta ji taip greit neuzsikure, kaip iki siol. Nuvaziavau i darba ir po jo noredamas uzvesti masina tikrai teko pavarti...reikejo ilgai pasukti ir pan...pasijaute traukos sumazejimas, dirbant ant laisvu kartais variklis nestipriai sutrukciodavo ir pan...Tai gi iki savaitgalio vos istempiau. Budavo tokiu kartu, kad jau atrode, jog reiks traukti, nes ji niekaip nesikurdavo. Tai gi man dar pasiseke....teko visa kura ispumpuoti is bako, teko purkstukus valyti brangiu skysciu. Teko kuro filtra pakeisti, tad dabar pilu Dyzeli is Kaloneliu Lietuvoj ir vargo nematau. Kai paskaiciuoji, kiek po to remontai atsieina, tai tikrai nieko cia nesutaupai + kiek laiko prarandi.

lawyer

skabe, visi pozymiai rodo, kad tu benzino uzsipylei :) :) :)

gisas

Citatalawyer parašė:
skabe, visi pozymiai rodo, kad tu benzino uzsipylei :) :) :)
jei butu benzino pripyles, tai dabar ieskotu variklio pirkti, o ne patirtimi dalintus:)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

kaktusas

Nežinau, kaip taip gali būt, kad vieną kartą užsipylus, ir dar iš kolonėlės, iškart ragai...

wikcia

siaip rusiskas dyzelis nera ant tiek blogas, kaip jums atrodo. bet baltarusiskas zymiai prastesnis. o man teko ir vieno ir kito ipilti ir nieko baisaus, gal trauka kiek prastesne, ir tikrai ne viena baka isvazinejau.

lawyer

as irgi daug baku isvazinejau