Turbokompresoriaus gedimas

Pradėjo melrunas, Gegužė 20, 2014, 19:21:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Vln radau butent tokiam pirmam yariui 90-100 grubiai euru restauracija. Kaune atrodo 160 su puse metu garantija, o kitur isvis garantijos kaip ir neduoda. Nauju kaina tai kosmine. D4D kaina kiek mazesne, o d-cat likusi tokia pati tiek naujo tiek restauruoto.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

melrunas

tai maniškis gavosi apie 130 € vnt. Bet kad nevisi restoruojasi, kiek žinau tik bosch

ToyotaClub

Na taip jei gerai supratau ne visi ir d-cat restauruojasi pas astova ten pagal kazkokias specifikacijas bet metam garantija d-cat restauruotam suteikia. Be astovo tikriausiai ir nerasi, nes siuncia i gamykla ir panasiai. Gaila kad tau problemos su masiniuku. Laikas tiek pinigai kisami o rezultatas nuviliantis.

melrunas

pinigų kol kas kaip ir nebekišu,ką jau sukišau, kol kas meistrai humaniškai žiūri į mano bėdą... tik laikas eina. Šiaip pasakiau sau, kad vistiek sutvarkysiu aš jį...o kol kas mano avensis dirba už abi auto :D

ToyotaClub

Bent viena sveika:) o tai varikli jau radai? O siaip kur cia tvarkai kad meistrai

melrunas

sakė yra anglo, laukiu atsargiai, be didelio optimizmo, kol pakeis

ToyotaClub

Kokia rida? Kiek zinau pasitaiko daznai su maza rida dauztos dazniausiai nurasytos. Tai jei kokia moteriske mazai vaziuodavo tai varikliukas turetu buti gyvas.

melrunas

tiksliai dabar nepasakysiu, kai daugiau sužinosiu parašysiu gal

ToyotaClub

melrunas

Na nebent nepataisysiu...visa beda,kad viskas is leto darosi...

melrunas

pakeičiau yariui variklį, pasiėmiau bandysiu...ryte kursiu, bus aišku daug maž...

ToyotaClub

Na kad viskas ok butu tik. Kiek viskas kastoi?

melrunas

na viskas kaip ir ok, vedasi ryte puikiai, dūmo nebėr, trauka geresnė, sąnaudos litru sumažėjo, variklis ir keitimas jau nekainavo, į kapitalinio kainą, tik už tepalus ir filtrus sumokėjau. Autotoja diagnostikos netikslumas 100% pasitvirtino. Aišku kai man šitaip nepasisekė  su juo, dar visko galima tikėtis, tik viena diena pravažiuota

kalava

Citata iš: melrunas Įrašytas Kovas 26, 2015, 20:12:28 PM
na viskas kaip ir ok, vedasi ryte puikiai, dūmo nebėr, trauka geresnė, sąnaudos litru sumažėjo, variklis ir keitimas jau nekainavo, į kapitalinio kainą, tik už tepalus ir filtrus sumokėjau. Autotoja diagnostikos netikslumas 100% pasitvirtino. Aišku kai man šitaip nepasisekė  su juo, dar visko galima tikėtis, tik viena diena pravažiuota

Cia kita varikli dejai? O kompas senas?
Tai kapitalinis blogai buvo padarytas? Kur darei?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Egis_

na jei susitvarke gedimas tai tikrai saunuolis esi ir turi didele kantrybe, nes dazniausiai su tokiais gedimais visi leidzia i marcias automobili...gaila kad toki tvarkymai kainuoja daug laiko, nervu ir pinigu ;) parasyk kaip sekasi eksploatuoti ;)