Turbokompresoriaus gedimas

Pradėjo melrunas, Gegužė 20, 2014, 19:21:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Sitam motoru normali kompresija turi buti 24, o minimali kompresija gali buti 21. Seip keista, kad visose lygiai po 19, tai parodo ne problema viename is cilindru, o kad visi tolygiai issideveje. Gal visgi blogai matavo?
Su tokia maza kompresija turetu sunkiai uzsivedineti masina.

melrunas

Taipgi vedasi prasciau, iki 10 s.dumas ir kaip nedirbtu cilindrai apie 4 s. Po to tolygus darbas ir dumo nelieka,

ToyotaClub

Melrunas tai kuom baigesi tavo yario problema. Taip ir neparasiai kame problema buvo su tavo yariuku:) ar problema pasalinta.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

melrunas

ToyotaClub 
nežinau ar šita problema baigėsi, todėl nerašau kol kas, bet kad jau priminei... ieškojau kito variklio 1.4, visam Kaune taip ir nepavyko rasti tokio kaip maniškis, vienas neprasisuka, kitam  kameras įvedus susidėvėjimas, kaip aiškino, žodžiu nusprendžiau daryt kapitalinį, sutarėm 5000 litų lubas: žiedai, stūmokliai, indeklai, visos tarpinės, pompa, bloko remontas, galvos šlifavimai, tepalai, filtrai ir t.t.starterio remontas, diržas, grandinė+įtempėjas, praktiškai visos, dalys ką įmanoma keisti, gal ka ir pamiršau + darbai, stūmokliai sakė buvo sudilę, net matėsi pro plyšius žiedai, na aš nežinau ar jie turi matytis, sakė ko gero dėl to ji man ir užsigazavo, švaistikliai linkę nebuvo, žodžiu, kuriasi geriau, trauka gera, bet rytais dūmo šiek tiek išmeta, sako turi prisidirbt, pravažiuota po remonto apie 1700 km,
  protingieji, kiek normaliai apkatui reikia pravažiuoti? ir ar gali tas dūmas po remonto būti? Vat tokia mano žmonos toyota su 140 000 rida, su visa istorija tikrinta autotojoj,

ToyotaClub

(z) kiek isivaizduoju po kapitalonio turetu kaip bite dirbti. Bet jei grandine gera kam ja keite?

melrunas

Aiskinti reiketu ilgai, bandysiu keliais zodziais,pasidevejusi ar itempejas per silpnas,zodziu persoko, ko pasekoje teko antra kart varikli isiminet, tai siaip kaip ir bite, tik idomu ar po apkato dings tas dumas visam, zinau, kad motoristo zodziai buvo:paskutinis kartas kada po kap.remonto palikau sena grandine ...

ToyotaClub

Na 1700 km manau visai norma pravaziuota plius dar miestas. Tai manau turetu kaip bite ir to dumo nemesti. Bet kiek suzinojau 2 yariu varikliai lepesni. 1 yario varikliai patvaresni

melrunas

Kai tikrinau turbina,buvo 1200 km, tai pasake,kad apkatui cia dar labai nedaug,vazinejau pirmua tukst. Ne po miesta...

rolikas

Bet kiek suzinojau 2 yariu varikliai lepesni. 1 yario varikliai patvaresni
Kaip vienas meistrelis svelniai pavadino 2 yario varikli - blogiukas.

ToyotaClub

Bet kiti vaziuoja ir vaziuoja su 2. Bet nuo ko taip nusideveti, kad ir ta pacia grandine pakeite zmogus. O kokios kainos grandines? na kiek ir as suzinojau 2 lepus. Bet jis man vistiek akiai patrauklus.

melrunas

Visas komplektas grandines apie 450

ToyotaClub

Tai kas cia forume sake kad baisios kainos grandines. Tai ka dabar zadi daryti parduosi ar po tokiu remonto nelabai norisi

melrunas

matai ,pas dileri gal kitos kainos,kai dariau ,tai prasiau daryt nepardavimui,nes siaip sis modeliukas ne tik zmonai,bet ir man paciam labai patinka miestui,kai tik galiu,taip paemes su ja lekiu,tikiuos prisislifuos ir vaziuos,matyt netinkamai,eksploatuotas buvo,gal oro filtras nekeistas,tepalai...nes pokyciai po remonto yra,dirba savariai,sanaudos litru sumazejo,matysim toliau.

ToyotaClub

o kur grandine pirkai? as ir tvarkiausi galvos tarpine sakiau kad darytu kaip sau. Nes su ja zadu minimum pora metu vaziuoti ir ilgiau. Bet dar tik pasikeiciau tepalu filtra ir tepalus, oro filtro nekeiciau neapsineses labai, kuro ir tik pries ziema keisiu, nors matosi kad nekeistas ilgokai. 2 man ir graziai ziurisi. Mieste ziogas :)

melrunas

Pirko meistrai, bet pries tai kainas "dalaida" domejausi,kad nepriburtu bet ko