Toyota Avensis 2001

Pradėjo Balus, Birželis 26, 2009, 11:09:30 AM

« ankstesnis - sekantis »

Balus

Noriu pirkti Avensis 2001 m., tačiau matau, kad yra skelbimuose Avensis Aura bei Terra.
Niekaip nepavyksta internete surasti, kokie tarp tų dviejų modelių skirtumai, gal kas galite man paaiškinti.

cu

komplektacijos skirtingos. žiūrėk kur turtingesnė.
o kuo jos skiriasi, tikrai nežinau :)

Edvatronas

Aura kazkaip negirdejau...
Terra(zeme) -> Luna(menulis) -> Sol (Saule)
Surasiau komplektacijas eiles tvarka, terra - zemiausia.

cu

pas mane solB)
tik sėdynės nešildomos ir piloto nėra :O

kaktusas

Tai būna Linea Terra ir Linea Soll komplektacija, saulės geresne, kaip pas tokių metų Avensį tai skirsis veidrodėlių, rankenų, spalva - terra juodi, sol - auto spalvos,
priekinių grotelių spalva - terra juoda,  Sol - chromuota,
be to kur terra man rodos būna tik priekiniai langai elektriniai, ir veidrodėliai be elektros,
dar ir medis panelėj budavo pas sol, tik iki kuriu metu nezinau, pas mane 02, tai jau nėra.
dar rodos ir klima yra tik sol komplektacijoj, terra paprasta kondiske.
gal dar kas..

Na panašiai manau ir yra, kaip parašiau ;)

Edvatronas

tai dar tarpine luna yra...

kaktusas

Tai yra, ten terra +dar šis tas :)

cu

tai užbėk į belekokį tojotos saloną ir vabybininkas paaiškins visus skirtumus;)

Balus

Dar yra Avensis Strata. Taigi, visiškai neaišku, kokie esminiai skirtumai tarp visų modelių. Blogiausia, kad Wikipedia irgi nieko nerašo apie tas modifikacijas http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Avensis
Reikės eiti į Toyota saloną.

Homer

kur buna aparasyta ant automobilio kokia komplektacija? nes pas mane yra klimatronikas, bet veidrodeliai ne automobilio spalvos :D

cu

pas mane ir klima ir veidrodėliai mašinos spalvos :)
buvo parašyta mašinos knygoje :V

adelis

Sveiki, va kaip tik ruosiuosi pirkti Avensi benzina 01-02 metu su faceliftu atnaujintu truputi, bet va visur skaitant ir ieskant info susidariau nuomone, kad praktiskai visi 1.8 varikliai benzininiai srebia nemazai tepalo. Tai jau kazkaip ir baisoka ziureti, ne gi istikruju cia brokas , kuris pasireiskia ant visu 1.8 varikliu?:o Nes praktiskai 2.0litro neimanoma rasti, vien 1.8 benzinai eina, apie 1.6 tai cia net nesneku, slabnas..:)
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

cu

taik kad tojota tą bėdą taisė keisdama blokus. jei papulsi ant tokios - nuostabu :)

adelis

Citatacu parašė:
taik kad tojota tą bėdą taisė keisdama blokus. jei papulsi ant tokios - nuostabu :)

Kaip suprast? Cia turi omeny, kad pirmiesiems savininkams keite pagal garantija?:)
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!

cu

nu jo..
kažkur  kažkada apie tai straipsnį skaičiau