Švilpia turbina

Pradėjo Mari1us, Gegužė 24, 2014, 16:34:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mari1us

Pries du menesius kazkur Latransoj remontavau savo Avensi t22 2.0 D4D. Keite man tepalus, dirzus ir dar ten reikejo hermetizuot vietom, nes tepalai lasejo. Dar keite riebokslius. Po to remonto turbina svilpia labiau. Seniau net nela ai jos girdejau, o dabar tai puikiai girdisi. Masina turiu jau beveik metus. Ar man nerimaut, kad turbina pareina? Balto dumo atrodo nemeta. Trauka atrodo irgi normali.
-

naujas32

Citata iš: Mari1us Įrašytas Gegužė 24, 2014, 16:34:21 PM
Pries du menesius kazkur Latransoj remontavau savo Avensi t22 2.0 D4D. Keite man tepalus, dirzus ir dar ten reikejo hermetizuot vietom, nes tepalai lasejo. Dar keite riebokslius. Po to remonto turbina svilpia labiau. Seniau net nela ai jos girdejau, o dabar tai puikiai girdisi. Masina turiu jau beveik metus. Ar man nerimaut, kad turbina pareina? Balto dumo atrodo nemeta. Trauka atrodo irgi normali.
gal katalyzus ispjove? nes po ispjovimo turba girdisi labiau (nzn kas per servisas nenoriu nieko blogo pasakyti, bet jeigu servisas  neaiskus galejo sugudrauti)

minde204

Cia tai faktas, kai ispjauna katalizatoriu, girdisi turbinos svilpimas. Tavo vietoje gerai apziureciau katalizatoriu ar jis tebera vietoje.

Mari1us

Netikiu, kad butu ka be mano zinios ispjove. Vilniuj Latransa gana patikimas servisas. Toyotos centro darbuotojas, pazistamas, rekomendavo i latransa varyt.

Mari1us

-