neatsidaro karavano galinis bagažinės dangtis

Pradėjo lawras, Birželis 03, 2014, 10:44:55 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tadas25

Bemsas pasimatavau. Bet keistai man rodmenys pasirode... fyskuteje du gnybtai turi pastovu maitinima bet pagal mane per silpna 6v. Kiti du paspaudus rakteli atrakinimo, uzrakinimo rodo 0.08v ir dingsta...

Tadas25

mmmodis

sveiki, nebeatsidaro bagazines dangtis ir pas mane. ziema dar norejo atsidarydavo noredavo ne, dabar isvis numire. atsidaro tik is vidaus patraukus uz auseles. skaiciau sita tema ir nusprendziau pasitikrinti su diodu ar ateina srove iki spyneles, bet likau nesuprates :))  kaip suprantu ant "fiskutes"  du pliusai ir du minusai (viso 4 laidai)  tai i viena lizda ikisus dioda visa laika sviete, o ikisus i kita lizda nesviete isvis.  i bagazines mygtuko paspaudimus neregavo.  turit kokiu ideju ? gal ka ne taip darau ?  rytoj pirksiu testeri , nes senojo neberandu. be to ir pacia spynele pajungsiu prie akumo ir patikrinsiu ar ji veikia.

VygaR

Citata iš: Tadas25 Įrašytas Kovas 24, 2016, 17:14:33 PM
Radau beda. Jungtukas.
Koks jungtukas? Ar atidarymo iš lauko, kuris yra virš galinio numerio tarp numerio apšvietimo lempučių?

Venza

O kokiu dar jungtuku tu matei ant galinio dangcio?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

VygaR

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 28, 2018, 15:35:17 PM
O kokiu dar jungtuku tu matei ant galinio dangcio?
Taip ir yra - esant minusinei temperatūrai nebeveikia, atšilus vėl veikia. Tikriausiai drėgmės gavo, stringa, reikia ardyti ir valyti. Kaip ten prisikasti?