Durelės neatsirakina

Pradėjo Grazvis, Liepa 07, 2014, 23:25:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Grazvis

Sveiki visi! Prisijungiau ir aš prie Toyotų prieš kelias dienas ir iškilo maža problema, pradėjo neatsirakint ir neužsirakint galinės kairės pusės durys su centriniu. Toks jausmas, kad kažkas neleidžia pasisukt užraktui. tarkim užrakinus su centriniu labai sunkiai jos atsirakina ranka, o po to vaikšto lengvai. Kas galėtų būti ir aišku kur tokius dalykus taiso Vilniuje, o gal pačiam nėra ten labai sunku pasitaisyti, kokį varikliuką rakinimo pasikeist? :)

Unikaluss

Panasia problema turiu pas mane galiniu desnes puses dureliu neuzrakina ir atrakina:)
Auto

tojo

sugedo spyna:) ~50lt naudota, pasikeiti ir vaziuoji toliau laimingas :) yracia vienas kur pardavineja ardymui avensius II,  "toyotad4d" vartotojas :)

Venza

Citata iš: Grazvis Įrašytas Liepa 07, 2014, 23:25:09 PM
Sveiki visi! Prisijungiau ir aš prie Toyotų prieš kelias dienas ir iškilo maža problema......   :)
Kazkaip pralinksminai neblogai  :-] :-] :-] Puikus,bendraujantis forumas i kuri prisiregistruojama tik tada,kai atsiranda bedu  :D Labai idomu patapo ar be manes cia kas nors prisiregistravo ne bedos prispirtas,o siaip sau,pabendraut  :think:
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

naujas32

Citata iš: Grazvis Įrašytas Liepa 07, 2014, 23:25:09 PM
Sveiki visi! Prisijungiau ir aš prie Toyotų prieš kelias dienas ir iškilo maža problema, pradėjo neatsirakint ir neužsirakint galinės kairės pusės durys su centriniu. Toks jausmas, kad kažkas neleidžia pasisukt užraktui. tarkim užrakinus su centriniu labai sunkiai jos atsirakina ranka, o po to vaikšto lengvai. Kas galėtų būti ir aišku kur tokius dalykus taiso Vilniuje, o gal pačiam nėra ten labai sunku pasitaisyti, kokį varikliuką rakinimo pasikeist? :)
Nezinau ar ta problema, bet buvo ir man, kad durys nebeatsirakino su centriniu tai man buvo centrinis pasimetes o taisymas lb paprastas pradarai visas duris ir bagazine ir paspaudi atrakinti (uzrakinti ) mygtuka, kazkaip ta operacija padarius centrinis isnaujo susireguliuoja ir viskas veikia. Pabandyk gal pades

Bemsas

Citata iš: Venza Įrašytas Liepa 17, 2014, 16:03:36 PM
Kazkaip pralinksminai neblogai  :-] :-] :-] Puikus,bendraujantis forumas i kuri prisiregistruojama tik tada,kai atsiranda bedu  :D Labai idomu patapo ar be manes cia kas nors prisiregistravo ne bedos prispirtas,o siaip sau,pabendraut  :think:

Na as seip prisiregistravau :D

virme

Aš po tavęs trečias toks turbūt :-] .

egariukas1

Dar ir as seip sau,kazi kokiu problemu per 4 metus su avensiu  neturejauO i tema-turbut kazkas arde duris ir blogai surinko.Maniskej vienos galines rakinasi tik su centriniu,rankiniu neveikia

Saulius SSS

As irgi ne apie tai. Ko gero ,kurie prisijungė "FOR FUN"  or yra patys nuolatiniausi nariai. Nes ašarų pakalnės jungiasi tik su savo problemom ir tik ribotam laikui.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

As isvis paleidau foruma :) jei rimtai gal zmogus nusipirko ka tik ir jam iskilo problema, ir uzsuko cia. Ne taip gal issireiske.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

kalava

Na, ir as kazkada prisijungiau, kai turejau negendacia Carina II ir Corola Verso '02 :)
Avensi II (su visomis jo problemomis) isigijau jau budamas nariu
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas