girgzda sukant vaira

Pradėjo LaBras, Liepa 24, 2014, 00:53:35 AM

« ankstesnis - sekantis »

LaBras

Radau cia viena Kente, Swanley miesteli...

Saulius SSS

ryt imesiu telefona i PM .radau masinoj vizitke bet pamirsau. kokiu detaliu reiks uzsakys. atveza per valanda ir greiciau is eurocarpart.  nori pasiziureti kainu ivesk CV JOINT.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

O is kur pats imi detales sauliau? su eurocarparts tai ir man teko susidurti, net i ofisa buvom nuvare ieskoti sankabos, bet netiko niekas. Ale ne golf sankaba:)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Saulius SSS

mano detales: lemputes- ebay,tepalas,filtrai -pas dileri.kondiskes radijatoriu patys uzsake. padangos. per du metus tiek. variau TA sake po kokiu 4 tukst myliu uzmest aki i stabdziu diskus.
bet cia jau Offtopic. tema neapie tai.

LaBras

o kad tie pusasiai klbia, tai del granatos?

Tiutis

pusasiai ant visu toyotu turi savotiska laisvuma... cia nieko baisaus... girgzdeti gali del daug ko... gal gumos traukiu , traukiu antgaliu girgzda... gal sarnyro guma....   

LaBras

o negali trukti vairo stiprintuvui tepalo? Ir kur jis pilas, nes niekur nerandu...

ToyotaClub

Mazas baltas bakelis. Ant dangtelio nupiestas vairas, ir jei neklystu parasyta angliskai vairo stiprintuvo skystis ar panasiai.

LaBras

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Liepa 27, 2014, 20:24:15 PM
Mazas baltas bakelis. Ant dangtelio nupiestas vairas, ir jei neklystu parasyta angliskai vairo stiprintuvo skystis ar panasiai.

Siaip ne taip radau, nes buvo pasleptas po plastmasem... Rozinis tepalas, bet rodo jog max... Nemanau jog cia  granata, granata lyg turetu kalti, o cia grynai kaip gumos trinties garsas...

Vladas55

Gal guoliui ateina galas,truputi klyba ir sukant vaira stabdziu diskai liecia disku apsauga ir trinasi.Pakelk su dankratu bandyk prasukt rata ar neuzia sukant guoliai.

LaBras

Girgzdejimas girdisi tiek sukant i kaire, tiek i desine.

Saulius SSS

Jeigu per savaitę nesugebėjai nuvažiuoti iki servisiuko parodyti meistrams mašinos,tai sėkmės ir taip toliau...  Klausykis toliau kas girgžda,kas bilda,gal dar daugiau naujų garsų atsiras. Tik tada neberašinėk kas kaip ir ką. Jeigu pačiam poxui tavo bėdos,tai kodėl jos mums turi rūpėti... Jeigu spaudi kapeiką ,kad parsivežt namo daugiau,tai ir spausk. Tik tada neklausinėk nesamonių.Nesuprantu aš tokių žmonių.

ToyotaClub

Tai gal tavo vairo kalonele i gala? man su golf buvo kad sukant girgzdedavo. Po to skysti pries gala isvare kaurai restauruoti teko.

LaBras

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Rugpjūtis 02, 2014, 18:50:30 PM
Tai gal tavo vairo kalonele i gala? man su golf buvo kad sukant girgzdedavo. Po to skysti pries gala isvare kaurai restauruoti teko.

bet va, kad man ja restauravo, bet tipo tie dantukai koloneles nudauzyti, tai tipo po kokiu jau metu, ieskotis srote reiktu... tai ka ten restauravo tada...

ToyotaClub

Man tai atrodo pinigu ismetimas teko ir man restauruoti. Nepilnai puse metu kazkas ne taip su ja vel pradejo darytis.