kokias stabdžių kaladėles rekomenduotumėt?

Pradėjo lawras, Liepa 24, 2014, 10:50:56 AM

« ankstesnis - sekantis »

lawras

sveiki,

Ruošiuosi keisti stabdžių kaladėles. kokios firmos dominuoja? ačiū už atsakymus.

Angelinio

pries 2-3 metus ir man kilo sitas klausimas, tai kazkuris forumietis parase, kad geriausia det pacias pigiausias nes nelabai juos kuo ten skiriasi, tai ir uzsidejau berods lenkiskas kazkokis pigiausias is tanagros, vazineju iki siol, kazkokio diskomforto ar skirtumo nepastebejau.

lawras

sinkleris

Sukau ir aš galvą kai reikėjo keist galines kaladėles kainos nuo 30 Lt ir iki 200 Lt, paėmiau ne pačias pigiausias kažkur už 60 Lt (firmos nepamenu, negirdėta) Važinėju, tiesa vis stabdant kai langas atidarytasangą girdisi cyptelėjimas, bet jei langai uždari nesigirdi, tai nesuku galvos :)

MindaugasB

Isidejau TRW. Su jokiom pigiom nepalyginsi uz 30Lt.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

sinkleris

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Donis7

Pas mane gale sudėtos ATE, kiek klubiečiai sakė, kad neblogas gamintojas. Priekyje dar nuo hanso palikimas Bosch, apie kurias nelabai kokius atsiliepimus girdėjau.....

gisas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Liepa 24, 2014, 20:46:33 PM
Pas mane gale sudėtos ATE, kiek klubiečiai sakė, kad neblogas gamintojas. Priekyje dar nuo hanso palikimas Bosch, apie kurias nelabai kokius atsiliepimus girdėjau.....
man sovli keitė kalades, sakiau kad dėtų  tokias, kokios orginaliai eina, tai mačiau lygtai bosch užrašas puikuojas
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Donis7

Citata iš: gisas Įrašytas Liepa 24, 2014, 21:39:27 PM
man sovli keitė kalades, sakiau kad dėtų  tokias, kokios orginaliai eina, tai mačiau lygtai bosch užrašas puikuojas
ATE irgi dar hanso palikimas :)

Saulius SSS

Pas mane priekyje  DELPHI .  truptį pigesnės už originalias,bet iš brangesnių.  O gale Blue Print. Svarbiausia,kad necypia. Rašo,abi OE
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

tevas