Valytuvu rankenele

Pradėjo Smac, Liepa 17, 2008, 10:34:56 AM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

Sveiki, keiciant priekines spyruokles, servise paprasiau, kad pakeistu mano "nebeveikianti" siurbliuka vandeniui purksti ant stiklo. Tai pasirodo jis sveikas ir mirti nesiruosia. Saugyklis irgi sveikas, taigi kalti laidai, kuriu kvapa ar ir jauciau kazkada. Tada pagalvojau varikliukui amen...
Todel prasau parekomenduoti, kur Vilniuje rasti elektrika, kuris surastu ir panaikintu problemele, geriausiai netoli Naujininku ir nesuper brangiai...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

Smac

Taigi neseniai radau skelbimuka laiptineje, kad auto elektrikas siulo paslaugas. Atplesiau telefona, padejau ant stalo :) Po keliu dienu atvaziaves ziuriu visoms masinoms uzkistas lapelis, paemu, ziuriu vel elektriko reklama :)
Nu ka o vakar turedamas pora laisvu val. nusprendziau paskambinti. Pasirodo visai ne salia, bet netoli (uz Meno gimnazijos, Kosciuskos g.) dirba vaikinukas garaze. Isarde man salona, pradejo ieskoti kame problema. Is pradziu dasikapste iki to, kad ant rankeneles mikroschemos perdege vienas takelis, tai sulitavo. Bet pasirode ne jame esme, nes jis pukiai perdegtu ir vel jei pradeciau spausti rankenele. Pasirodo, kazkoks "galingas" meistras prijunge kakzoki dar laideli prie einancio i rankenele ir del to degdavo man tas takelis. Kaip tik apkirpom "parazita" viskas pradejo puikiai veikti :D Taigi nepraejo ir 2 metu, kaip as sutvarkiau sia problema :D
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

NNZ

o kur piniginė išraiška?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

laizekas

Man reiktu del benzino pludes manau pas elektrika, nes kai saltas oras ir vaziuoji tolima kelione, sustingsta vietoje benzino rodykle, nesmagu, kai nezinai kiek benzino liko ;/

Gal kontaktais gali pasidalinti, to elektriko?
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

sivra

Del benzino pludes itariu elektrikas nepades, reikalingas mechanikas (avensis kiek suprantu) parašyk PM gal pagelbesiu
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.