corollu atsparumas korozijai

Pradėjo kriscius, Liepa 17, 2009, 21:34:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

kriscius

sveiki,
taigi, corollu 2002 m. ir naujesniu savininkai, ar esate patenkinti savo automobiliu koroziniu atsparumu? ar naudojates dinitrolo ar kitu paslaugomis?

guners

Vat ir man tai aktualu. Po pirmos ziemos Lietuvoje, atsirado ant dugno mazu rudziu zidiniu. Ar kas darete antikorozini, ar verta ir t.t.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

zally

Pavasary dariau antikorozini padengima Dinitrol centre.Masina pirkta is salono pries 2 metus ir po po puses metu duslikas jau buvo aprudijes.Taciau tai daugelio auto beda.Pries pirkdamas daug skaiciau komentaru rusu forumuose ir klausinejau serviso meistru-atsakymas- jos mazai rudyja.Aisku musu ziemos druskos sues viska laikui begant.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

guners

Manau musu druskos ziema viska sues:(
Kiek kainavo?

zally

Buvo 50 proc. nuolaida, tai kainavo 350 (papildomai dugnas dengtas garso izoliacine medziaga)

MantasT

Pas mane įi žiema Lietuvoje buvo pirmoji. Prieš porą mėnesių buvau pasikėles pas duslintuvų meistrus. Rudžių nėra, dusliarkė irgi tvarkinga - patys sakė, kad dar iki r9dijimo ir keitimo toli toli. Bet vistie liepė purkšti dugną. Matyt reikės varyti į dinitrol. arba kur kitur.

guners

Pas mane ji is pietu atkeliavusi, tai kai nusipirkau ant dugno jokiu rudziu pozymiu nebuvo, o po sios Lietuviskos ziemos, jau keleta mazu zidiniu aptikau.
Isvada: dar po keliu ziemu, bus puvekas:(
Kur Kaune daro antikorozini normaliai, gal kas jau dare ir galit parekuomenduoti.

guners

guners

Ei, ar niekas nezinot kur Kaune nebrangiai(ir gerai) padarytu dugno antikorozini?
Viena firma radau aleksote, tai 580lt. uzsinorejo:o uz dugna, arkas, slenkscius.

kriscius

Vasaris

Neseniai skambinau i firma Autovitus, yra jie raudondavrio plente. Uz jari sake apie 480 lt- arkos, dugnas, slenksciai.
Kaip darbu kokybe nezinau, kolkas svarstau ar daryti ta antikorozini

zally

Jei galvojat ilgai važinėt antikorą siūlyčiau daryt. Šiais laikais mašiną parduot yra sunku ir tenka važinėt su ja ilgai.

guners

Manau kas iesko, tas randa.
Buna ir nebrangiai ir gerai.
Todel ir klausineju, gal kas daret ir zinot.

Giedrius34

As ciuju pasinaudosiu senuju ziguliuku remontinku paslaugomis.
Bus nerealiai pigu, bet kiek vieksminga nezinau...
ტოიოტას გამძლე