galvos tarpine prapusta

Pradėjo Andrius1, Rugpjūtis 06, 2014, 07:55:40 AM

« ankstesnis - sekantis »

Vladas55

Servizas turbut norejo darbo,kai atsuki dangteli siltam varikliui visada nusiorina.Neskubek atiduot pinigus veltui,pavazinek pamatysi.As manau viskas susitvarkys.Tu juk atvaziavai i serviza variklis buvo karstas todel ir nusiorino kai atsuko dangteli.

Vaidas81

Teko girdėti, kad aušinimo skystis gali būti išvaromas, jei išsiplėtimo bakelio kamštis (vožtuvas) pradeda netinkamai atlikti savo funkciją. Galima pasitikrinti gavus kitą bakelio dangtelį. Tiesiog numatyta, kad kamštis turi atlaikyti tam tikrą spaudimą.
Kitas dalykas - ar pasivažinėjus ir po nakties stovėjimo, esant šaltam, neužvestam varikliui ir atsukus bakelio kamštį dar laikosi spaudimas, t. y. pasigirsta šnypštelėjimas??
Šiaip jo neturėtų būti po nakties, tad jei jis išlieka, tuomet tikrai tikėtina, kad dujos patenka į aušinimo skystį.

Saulius SSS

Kamštis nereguliuoja temperatūros. Užvirus sistemai jis tik gali nuleisti spaudimą,kad nesprogtų šlangos. Jis tik turi slėgio vožtuvą.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

ToyotaClub

Andriau atsukus dangteli ant salto, tau antifryzas nepakyla, nes man pakyla ir susnypscia? nes pas mane nusiroina sistema, atsukus. Nors vakar padariau ta pacia procedura, sian buvo beveik full pavaziavus. Tai is vienos puses sakyti tikrai tarpine is kitos velniai dedasi.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Vladas55

Zmones jei eksploatuojat automobili reikia ji ir priziuret,retkarciais atidaryt variklio dangti ir pasiziuret ar uztenka skysciu bakeliuose,kai pagauna oro po to nezinot kas yra ar gedimas,ar kas dar.Automobilis kaip moteris,nori profilaktikos :-],nepriziuresi blogai dirbs,bus bloga nuotaika.Nors mano auto gerai dirba visviena viena karta i savaite atidarau variklio dangti ir pasiziuriu i varikli :-)

ToyotaClub

Tai kad nuo pirkimo as ta kapota atidarau, ir matai kaip jis tai nukrenta tai pakyla. Jei anskciau maziau low dabar virs low laikosi.

Andrius1

Kai nusipirkau,tada ir pradejau priziuret,bet ji buvo matau nepriziureta,todel uz klaidas manau teks brangiai moketi.

Andrius1

Ryte vos vos pirstelejo kai atsukau,bet nepakilo antifrizas..o tu varei jau pas meistrus kokius?

ToyotaClub

Kiek meistru tiek nuomoniu, man ir su tuo co testu ta pati sake, as tarkim vakar po pietu atsukau nors, ryte vaziavau. Tai pas mane pakyla antifryzas nepiltai full, nors kol uzsuktas dabar laikosi daugiau nei low, bent sias dienas. Vakar palasinau, karstas pakilo truputi auskciau full, sian karstas truputi zemiau full. Bandysiu dar sian ta procedura. Bet as jau senai itariu kad cia tarpine, nors man sako gal pompa tau leidzia, jei ne pompa tai tarpine. Nes pro pompa gal but kazkiek nuteka antifryzo. Bet atsuki slegis iseina, nors man ir ant golf iseidavo saltos ir. Itariu kad cia bus tarpine, tik nezymus pozymiai dar. O jei oro sistemoi yra, neisivaizduoju tada kaip ji isvaryti. Jei cia ne tarpine.

Andrius1

Mistika..bandysiu i autovici pasukt siandien,gal jie ka gero pasakys.tu pats is kauno?

ToyotaClub

Taip is Kauno. Tad ir sakau as jau persukes tu servisu baisu. O dedasi kai kurie dideli dyzelistai. Vienas su savo slangom, kitas su karsto vejuku neputimu, ir t.t kiti net nezino ar grandine ar dirzas stovi, o kaip pasakiau kad grandine tai nuostaba kosmine suma galvos nuemimo, trakduodami kad cia grandine jugi. Kuo didesnis servisas manau tuo maziau ismano. Cia kaip kompresoriaus ieskojau skelbimuose, netycia pasukau sako tai mes ne viena yari tvarkem reik isvis visa varikli kelti, neuztenka galva paslifuoti. Kiti sako kad galva uztenka, cia jau visa bloka imti. Kiti dar kad gali galva buti trukusi, tada reiks naujos ieksoti geros. Kartais gailiuosi kad ne mechanikas koks.

Andrius1

Autovici sake turi kazkokios chemijos tam reikalui nustatyt,iki18 val dirba silainiuose,manau siandien arba rytoj reikes apsilankyt.tikslumas apie 90%

Andrius1

Kokius pozymius minejau savo bedos su masina, tai autotoja pasake kad galva tikrai netrukus, o tik tarpine trbt prapusta.tai pagal tavo pozymius,kurie daugmaz panasus i mano,neturetu galva trukusi buti

ToyotaClub

Andriau tas pats manau kas autotoja. Jie ipila i ausinima kazkokio skyscio, kuris ten susimaiso ir kazkaip parodo ar dujos kakzokios skiresi, kad tas aparatas fiksuotu. Man aiskino, ten veikimo principa bet nepamenu jau zinok. Manau nesvaistyk pinigu, jie gudriau nepadarys nei pati astovybe.

Andrius1